Aava-konserni: Terveyspalvelut elämänkaaren jokaisessa vaiheessa

Aava-konserni palvelee asiakkaitaan vauvasta vaariin. Suomalaisessa perheyrityksessä on terveydenhuoltoon ja sairaanhoitoon liittyvää yritystoimintaa.

Aava-konserni

Aava-konserniin kuuluvat Lääkärikeskus Aava Oy, Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasemat Oy ja osakkuusyhtiö Docrates Oy. Aava-konsernin terveyspalveluyritysten emoyhtiö on Aava Terveyspalvelut Oy. Sen omistaa suomalainen Ahon perhe Aho Group Oy:n kautta. Juhani Ahon perustamat perheyritykset on nyt siirretty toiselle sukupolvelle. Ahon perhe harjoittaa myös matkailuliiketoimintaa Ruka- ja Pyhä-laskettelukeskuksissa.

Lääkärikeskus Aava

Lääkärikeskus Aava on edistänyt suomalaista terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Vuonna 1964 perustetussa lääkärikeskuksessa toimii nyt yli 1 000 ammattilaista, 14 toimipisteessä, 10 paikkakunnalla. Vastaanottoja täydentää laadukkaat kuvantamis- ja laboratoriopalvelut sekä monipuolinen Aava Sairaala. Etäpalveluiden avulla Aava tarjoaa kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut valtakunnallisesti. Työterveyshuollossa Aava pitää huolta 90 000 työntekijän työkyvystä.

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasemat

Pikkujätti on Suomen suurin lasten ja nuorten yksityinen lääkäriasemaketju. Mauri Kunnaksen koirahahmoilla kuvitetut lääkäriasemat ovat tarjonneet lapsiystävälliset lääkäripalvelut vuodesta 1968. Erikoislääkäreiden lisäksi Pikkujäteissä vastaanottavat muun muassa psykologit ja puheterapeutit. Lastenlääkärin tavoittaa myös etänä PikkuTsätin kautta. Pikkujättien palveluita täydentää omat laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä toimenpide- ja leikkausosastot.

Docrates Syöpäsairaala

Docrates Syöpäsairaala on Pohjoismaiden johtava yksityinen syöpäsairaala. Vuonna 2007 perustettu Docrates on erikoistunut syöpäsairauksien diagnos­tiikkaan, yksilölliseen hoitoon ja seurantaan. Sairaala käyttää alan uusinta teknologiaa ja tarjoaa potilailleen viiveetöntä ja korkeatasoista syövänhoitoa. Neljännes potilaista hakeutuu hoitoihin ulkomailta. Docrates on myös aktiivinen syövän tutkimuksessa ja uusien hoitomuotojen käyttöönotossa.