Ammatinharjoittajaksi Aavaan

Oletko kollegojesi arvostama asiantuntija, jolla on sydän paikallaan? Näetkö monesti pientä lisävaivaa, jotta ylittäisit potilaidesi odotukset? Tahtoisitko pitää vastaanottoa arvostetussa suomalaisessa lääkärikeskuksessa?

Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia lääkäreitä ja terapeutteja, jotka jakavat arvomme kokonaisvaltaisesta terveydenhuollosta ja yhdessä tekemisestä. Vastuullisena perheyrityksenä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti ja välittäen.

Aavan arvot

  • Arvostamme ja tuemme toisiamme ja asiakkaitamme
  • Kehitymme, opimme ja uudistumme yhdessä
  • Kyllä hoituu!

Kyllä hoituu!

Arvostamme monipuolista osaamista, empaattisuutta ja yhteistyökykyä. Meille ja asiantuntijoillemme on tärkeää, että he voivat hoitaa potilaansa kokonaisvaltaisesti. Aava-perheen jäsenenä olet osa yli 40:n erikoisalan osaavaa ja välittävää verkostoa.

Asiantuntijoillamme on vankan ammattiosaamisen lisäksi aito tahto tehdä hyvää. Se näkyy kyllä hoituu -palveluasenteena. Esimerkiksi yleislääkäreillä omalääkäritoiminta tukee pitkäaikaisia ja pysyviä potilas-lääkärisuhteita.

Kehity kanssamme

Tarjoamme ammatinharjoittajillemme innostavan työympäristön ja mahdollisuudet kehittyä. Kiinnitämme erityistä huomiota koulutukseen. Satsaamme perehdytykseen ja järjestämme säännöllisesti huippuasiantuntijoiden pitämiä koulutustilaisuuksia. Lisäksi lääkäreidemme käytössä on Duodecimin Oppiportti-nettipalvelu. Kaikesta tästä seuraa, että lääkärityytyväisyytemme on huipputasoa.

Kohtuullinen vuokra

Aavassa voit toimia ammatinharjoittajana joko suorassa ammatinharjoittajasuhteessa tai oman yrityksen kautta. Vuokramme on kilpailukykyinen.

Kun me hoidamme vastaanoton varustelun ja tukitoiminnot puolestasi, sinä voit keskittyä työhösi. Perinteisen vastaanottotyön lisäksi voit pitää etävastaanottoa puhelimitse. Etävastaanoton avulla asiakkaamme saavat tarvitsemansa avun missä ja milloin vain.

Työterveyshuolto ja edut

Asiantuntijoidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme ammatinharjoittajillemme yrittäjän työterveyshuollon alennettuun hintaan. Toimiva työterveyshuoltosopimus auttaa ylläpitämään työkykyä ja pitämään tasapainon työssä. 

Ammatinharjoittajamme saavat nauttia myös edullisista laskupäivistä Rukalla ja Pyhällä Aavan henkilöstöetuna. Lue lisää Miksi töihin Aavaan? -sivulta.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut aloittamaan vastaanoton Aavassa, ota yhteyttä ylilääkäreihimme.

Ari Aimolahti, erikoislääkärit

ari.aimolahti@aava.fi

050 441 7013

Mikko Oikkonen, yleislääkärit

mikko.oikkonen@aava.fi

040 524 9197

Timo Vänttinen, työterveyshuolto

timo.vanttinen@aava.fi

050 447 1171

Teija Muuri, muut terveydenhuollon ammattilaiset

teija.muuri@aava.fi

050 379 6735