Miksi töihin Aavaan?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon yli 50 vuoden ajan. Olemme suomalainen perheyritys, jossa työskentelee yli 1300 ammattilaista, 17 toimipisteessä, 12 paikkakunnalla.

Meillä on yleislääkäreitä ja erikoislääkäreitä lähes kaikilta kliinisen lääketieteen erikoisaloilta. Lääkäreiden lisäksi asiakkaitamme palvelevat työterveyshuollon ammattilaiset, terapeutit ja hoitajat.

Tavoitteemme on olla terveydenhuollon arvostetuin ja asiakaslähtöisin yritys. Haluamme, että henkilöstö ja ammatinharjoittajat tuntevat työn tekemisen iloa sekä haluavat kehittyä itse ja kehittää Aavaa.

Lääkärikeskus Aava tarjoaa hyvät työolosuhteet, nykyaikaiset työvälineet, ja kehitämme jatkuvasti digitaalisia työkaluja sekä sisäisen työn tueksi että asiakastyöhön.

Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joihin pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Hyvinvointia henkilöstöeduista

Henkilöstöllämme on kattava työterveyshuolto, ja lisäksi he saavat itselleen ja perheelleen alennuksia osasta Aavan palveluista. Meillä on käytössä lounasetu sekä vuosittainen kulttuuri-/liikuntaetu. Lisäksi henkilöstökerhomme Sykkeen kautta voi osallistua kulttuuri- ja vapaa-ajan tapahtumiin edullisesti.

Kiinnostaako lumi ja laskettelu? Konserniimme kuuluvat Ruka ja Pyhä tarjoavat henkilökunnalle ja ammatinharjoittajille 50 prosentin alennuksen hissilipuista sekä mahdollisuuden edulliseen majoitukseen.

Hae meille töihin

Aava-perhe kasvaa jatkuvasti. Kuulisimme sinusta mielellämme! Katso avoimet työpaikat lääkäreille ja hoitajille tai lähetä avoin hakemus. Haemme jatkuvasti uusia ammatinharjoittajia ja työterveyslääkäreitä.