Miksi töihin Aavaan?

Lääkärikeskus Aava tarjoaa mielenkiintoisia ammatillisia haasteita lääkäreille, terapeuteille, hoitajille ja muille terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille. Panostamme ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen. Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys, huolenpitomme kantaa läpi koko ihmisen elämän. Yrityksen perhetausta ja suomalaisuus näkyvät paitsi hyvässä palvelussa, myös toimintaa ohjaavissa arvoissa. 

Vastuullinen suomalainen perheyritys

Palvelemme asiakkaitamme elämänkaaren jokaisessa vaiheessa ja autamme heitä ylläpitämään ja edistämään terveyttä. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Suomalaisen perheyhtiön arvojen mukaisesti arvostamme ja tuemme toisiamme, asiakasta ja yhteistyökumppaneitamme. Olemme yhteiskuntavastuullinen yritys.

Aavan arvot

  • Arvostamme ja tuemme toisiamme ja asiakkaitamme
  • Kehitymme, opimme ja uudistumme yhdessä
  • Kyllä hoituu!

Jatkuva oppiminen ja pitkät työsuhteet

Tarjoamme työntekijöillemme innostavan työympäristön ja mahdollisuudet kehittyä. Kiinnitämme erityistä huomiota koulutukseen. Aavan henkilöstöjohtamisen päämäärä on olla terveydenhuollon arvostetuin ja asiakaslähtöisin yritys, jossa henkilöstöä johdetaan siten, että he tuntevat aitoa työn tekemisen iloa sekä halua kehittyä ja kehittää. Aavassa on vahva välittämisen ja kiittämisen kulttuuri, joka näkyy siinä, että Aavassa viihdytään ja vaihtuvuus on pientä.

Monipuolisia uramahdollisuuksia

Lääkärikeskus Aava tarjoaa nykyaikaiset tilat, laitteet ja välineet sekä hyvät työolosuhteet. Toimipisteemme sijaitsevat Uudellamaalla keskeisillä paikoilla, joihin pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla. Palvelut ovat lähellä toimipisteitämme, mikä helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Laajat aukioloaikamme antavat mahdollisuuden muokata työvuoroja sopiviksi. Naisvaltainen työpaikka tarjoaa myös määräaikaisia työsuhteita vanhempainvapaiden ajalle, mikä on monesti ponnahduslauta vakituiseen työsuhteeseen.

Hyvinvointia henkilöstöeduista

Henkilöstömme hyötyy Aavan kattavasta työterveyshuollosta. Monipuolisen työterveyshuollon lisäksi sinä ja perheesi on oikeutettu tiettyihin alennuksiin Aavan palveluista. Tarjoamme työntekijöillemme kortille ladattavat liikunta- ja kulttuuriedut sekä tuemme lounasedussa. Lisäksi henkilöstökerhomme Syke järjestää monipuolista vapaa-ajan toimintaa, kuten konsertteja ja liikuntaa.

Kiinnostaako lumi ja laskettelu? Yhteistyökumppanimme Ruka ja Pyhä tarjoavat henkilökunnallemme perheineen 50 prosentin alennuksen hissilipuista ja edullisen majoituksen.

Hae meille töihin

Aava-perhe kasvaa jatkuvasti. Kuulisimme sinusta mielellämme! Katso avoimet paikat tai lähetä avoin hakemus. Haemme jatkuvasti uusia ammatinharjoittajia ja työterveyslääkäreitä.