Aava veronmaksajana

Lääkärikeskus Aavalle verojen maksaminen Suomeen on kunnia-asia. Olemme suomalainen perheyritys, jonka jokainen veroeuro jää kotimaahan. Vastuullinen yrityskansalaisuus on yhtä tärkeää meille itsellemme kuin asiakkaillemme.

Sama periaate on pitänyt koko 50-vuotisen historiamme ajan. Aava sai alkunsa kolmen korvalääkärin yhteisvastaanotosta Fredrikinkadulla Helsingissä. Sittemmin se on kasvanut valtakunnallisesti palvelevaksi lääkärikeskukseksi, joka työllistää yli 1 000 terveydenhuollon ammattilaista.

 

Verojalanjalki

Aavassa asiointi tukee suomalaista hyvinvointia

Suomi elää elinvoimaisista yrityksistä. On meidän kaikkien etu, että suomalaiset yritykset pärjäävät – ja maksavat voitoistaan veroa. Aavan maksama yritysveron määrä kasvaa koko ajan. Vuonna 2020 päättyneellä tilikaudella se oli 203 000 euroa ja vuonna 2019 päättyneellä tilikaudella 412 000 euroa.

Aava-konsernin (Aava Terveyspalvelut, Lääkärikeskus Aava, Lasten ja Nuorten Lääkäriasema ja Uudenmaan Seniorikodit) koko verojalanjälki on tilikaudella 2019–2020 kokonaiset 18,5 miljoonaa euroa.

Palautamme ison osan toiminnan tuloksesta takaisin sen kehittämiseen. Investoimme ahkerasti uusimpaan terveysteknologiaan ja henkilöstömme hyvinvointiin. Haluamme tehdä palvelustamme asiakkaillemme jatkuvasti paremman. Kun toimimme näin, voimme antaa yhteiskunnalle takaisin myös seuraavilla tilikausilla.

Aavassa asiointi tukee suomalaista hyvinvointia, nyt ja tulevaisuudessa.