Aava Oulu Rusko

Kaapelitie 4, 90620 Oulu

Varaa aika

Lääkäri Oulussa

Tervetuloa Aava Oulu Ruskoon.

Tarjoamme kattavasti työterveys- ja hyvinvointipalveluita sekä yritysasiakkaille että yksityishenkilöille. Moniammatilliset terveydenhuollon tiimimme takaavat, että asiakkaamme saavat tarvitsemaansa hoitoa yksilöllisesti. Toimipisteessämme on myös oma laboratorio.

Lääkärikeskuksemme sijaitsee Ruskossa Kuusamontien varrella. Rakennuksen vastapäätä on maksuton pysäköintipaikka, joten myös omalla autolla tuleminen on helppoa.

Aava Oulu Ruskon palvelut

Aava Oulu Ruskon palveluihin kuuluvat muun muassa:

 • laboratorio
 • yleislääkäritasoiset palvelut
 • ilmailulääkärin vastaanotto
 • työikäisten rokotukset

Ajanvaraus Aava Oulu Ruskoon

Katso vapaana olevat ajat ja varaa aika verkossa.

Mikäli et ole varma kenelle sinun tulisi varata aika, voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 010 380 3838.

Työterveys Oulussa

Aava Oulun työterveys pitää työntekijöiden ja koko organisaation työkyvystä ja hyvinvoinnista huolta. Aavan työterveydestä voi hakea apua kokeneiden työterveyshoitajien, -lääkäreiden ja -psykologien sekä työfysioterapeuttien vastaanotoilta.

Erityisosaamistamme Aava Oulu Ruskon työterveydessä ovat:

 • moniammatillinen asiakkuuksien hoito
 • työkykyhaasteiden hoitaminen

Aavan työterveyden etäpalvelut

Tiesithän, että Aavan asiantuntijat palvelevat myös etänä? Digi- ja etäpalvelumme takaavat, että työterveyteen yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa.

Aava-sovellus avaa nopean väylän lääkäri-chattiin, jossa hoidetaan tavallisimpia vaivoja, kuten flunssaoireita, silmätulehduksia, ihottumia, vatsavaivoja ja virtsatietulehduksia.

Sovelluksessa on nähtävillä myös kaikki asiakkaan aiemmat Aava-käynnit, tutkimustulokset, reseptit ja lähetteet.

Oma Aava kokoaa kätevästi yhteen paikkaan terveystietosi sekä asiointia helpottavat toiminnallisuudet, kuten varaamasi vastaanottoajat, laboratorio- ja kuvantamistulokset, Aavan lääkäreiden määräämät reseptit sekä kuitit käynneistäsi.

Aava Luotsi on etähoitopalvelu, joka tarjoaa työterveysasiakkaille nopeaa, joustavaa sekä laadukasta hoitoa aikaa ja vaivaa säästäen. Luotsissa asiakkaan yhteydenottoon vastaa puhelimessa tai chatissä terveydenhuollon ammattilainen ja hoito alkaa heti. Palvelu on käytössä yrityksillä, jotka ovat valinneet Luotsin osaksi työterveyshuoltoa.

Tule Aavan työterveysasiakkaaksi

Aavan työterveyshuolto yhdistää työterveyspalvelut, hyvinvointi- ja valmennuspalvelut sekä työhyvinvoinnin analytiikan. Kasvamme jatkuvasti ja meillä on toimipisteitä eri puolilla maata. Etäpalveluiden ja verkostojemme ansiosta toimimme ympäri Suomea.

Tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea meidät? Tutustu tarkemmin työterveyshuoltoomme ja ota yhteyttä työterveyden myyntitiimiin.

Vastaanotto

 • Ma–To 8.00–16.00
 • Pe 8.00–14.00
 • La-Su suljettu

Laboratorio

 • Ma–To 7.15–16.00
 • Pe 7.45–14.00

poikkeukset

20.-21.6 suljettu

5.-26.7 suljettu perjantaisin

Sijainti

Aava Oulu sijaitsee Ruskon kaupunginosassa Kuusamontien varrella osana isompaa toimistorakennusta. Löydät meidät rakennuksen vasemmalta kulmalta portin 3 kohdalta. Aava sijaitsee katutasossa, ovi A8, soita ovisummeria.

Pysäköinti

Ilmainen parkkipaikka sijaitsee toimistorakennusta vastapäätä. Kaikki vapaat paikat on käytettävissä.

Osoite

Kaapelitie 4, 90620 Oulu

Puhelinnumerot

Asiakaspalvelu 010 380 3838

Yhteyshenkilöt

Ahto Lepoluoto
Työterveyshuollon erikoislääkäri, vastaava lääkäri

Sanna Liuhto
Työterveyshuollon palvelupäällikkö, työterveyshoitaja