Annele Lindeqvist

Annele Lindeqvist

Psykoterapeutti, perhe- ja paripsykoterapeutti

Varaa aika

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, psykoterapeutti, taideterapeutti, perhe- ja paripsykoterapeutti, minulla on KELA-pätevyys.
Terapiassa on mahdollista purkaa omia ajatuksiaan ja tunteita ja tämä voi auttaa paremmin ymmärtämään itseään ja omia reaktioita ja mahdollisesti löytää uusia selviytymiskeinoja.
Terapiasta voi saada apua jos kärsii esimerkiksi masennuksesta, ahdistuksesta tai vuorovaikutusongelmista.
Elämänkriisi tai muuten stressaava elämäntilanne voivat olla tilanteita jolloin muutama käyntikin voi auttaa jäsentämään asioita. Joskus tällaiset tilanteet voivat myös tuoda pintaan aikaisempia traumoja jolloin voidaan tarvita pidempikestoinen terapiajakso.
Paripsykoterapiaan hakeudutaan usein tilanteissa kun on kriisi parisuhteessa, jolloin keskustelu ulkopuolisen kanssa voi auttaa asioiden käsittelyä. Parisuhteissa saattaa toistua vuorovaikutuskuvioita joita on vaikea muuttaa ja joita pariterapiassa on mahdollista pysähtyä tarkastelemaan.
Jos päädytään avioeroon ja perheessä on lapsia ja eletään uusperheessä joka herättää vanhemmuuteen liittyviä kysymyksiä niin näistä voi myös tulla keskustelemaan