Sara Seppäläinen fysioterapeutti

Sara Seppäläinen

Fysioterapeutti, Äitiysfysioterapeutti

Varaa aika

Olen äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti. Naisten terveys fysioterapian keinoin on kiinnostanut minua jo opiskeluaikana. Syvennyin lantionpohjan fysioterapiaan opinnäytetyössäni, jonka aiheena oli yhdyntäkipu.

Äitiysfysioterapeuttina toivoisin että tapaisimme jo raskausaikana, jolloin voisin tukea sinua valmistautumisessasi synnytykseen sekä omatoimisessa kuntoutumisessa lapsivuodeaikana. Jälkitarkastus olisi hyvä olla tehtynä kun aloitamme työskentelyn kuntoutumisesi parissa synnytyksen jälkeen.

Tyypillisimpiä tilanteita joissa voin sinua auttaa ovat:

  • Raskauden aikainen ja synnytyksen jälkeinen kuntoutus
  • Vatsalihasten erkauma
  • Yhdyntäkivut, lantionalueen kiputilat
  • Lantionpohjan toimintahäiriöt

Tuen sinua läpi kuntoutumisen ja pyrin kaikessa kohtaamisessa huomioimaan sinut kokonaisvaltaisesti, yksilöllisine tarpeinesi.

Suomen Äitiysfysioterapeutit yhdistyksen perustajajäsenenä minulla on ilo olla mukana kehittämässä parempaa äitiyshuoltoa Suomessa kuntoutuksen osa-alueella. Säännöllinen kouluttautuminen alan asiantuntijoiden opissa sekä tiivis kollegiaalinen verkko takaavat ajantasaisen tiedon ja taidon erikoisalallani.

Ajanvarausohje

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset naiset sekä raskaana olevat ja synnyttäneet äidit.

Pystyn auttamaan yhdyntäkivuissa monin keinoin. Toivon että aloitat hoitopolkusi asiantuntevan naistentautien erikoislääkärin vastaanotolta ja tulet vastaanotolleni lääkärin lähetteellä.

Jos olet varaamassa aikaa raskausultraan, niitä tehdään Aavassa vain lääkärin vastaanotolla.