TS

Tanja Simola

Seksuaaliterapeutti, työnohjaaja

Varaa aika

Seksuaaliterapiaan voit tulla yksin tai kumppanisi kanssa. Terapia on voimavarakeskeistä, tavoitteellista työskentelyä. Keskeisenä lähtökohtana terapiassa on, että tulet kuulluksi ja saat työvälineitä elämääsi ja arkeasi koskettaviin kysymyksiin. Työskentelyotteeni on ratkaisukeskeinen ja dialoginen. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 18 vuotiaat henkilöt.

Minulle voi varata ajan Lääkärikeskus Aavaan yksilö- tai parityönohjaukseen. Yksilötyönohjakseen voit varata aikaa tarpeidesi mukaan, parityönohjaukseen on hyvä varata vähintään 90 minuutin aika.

Työnohjaus on työn tutkimista tavoitteellisesti yhteisessä oppimisprosessissa, jossa mahdollistuu oman työn tarkastelu, arviointi ja kehittäminen sekä työhön liittyvien kokemusten, mielikuvien, ja tunteiden käsittely. Työnohjaukselle määritellään työnohjattavan / työnohjattavien tarpeista käsin erilaisia tavoitteita, joita kohti mennään yhdessä luottamuksellisesti. Työnohjaus auttaa työnohjattavaa esimerkiksi tunnistamaan omia voimavarojaan työssä ja se on ammatillisen kasvun ja työn kehittämisen tärkeä väline.

Tervetuloa vastaanotolleni!