Laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko Järvenpäähän

Tule mukaan kivaan tiimiimme Aava & Pikkujätti Järvenpäähän

LABORATORIOHOITAJA/BIOANALYYTIKKO

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuoliset työtehtävät iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme, sekä erinomaisen sijainnin aivan juna-aseman vieressä. Työsuhteen mukana tulee kivoja etuja, kuten edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa.

Työ sisältää lasten ja aikuisten näytteenoton lisäksi kliinisen fysiologian tutkimuksia. Työnkuvaan kuuluu myös näytteiden analysointia ja käsittelyä sekä niiden lähettämistä. Me Järvenpäässä palvelemme suurella sydämellä niin aikuisia kuin lapsiakin, joten meillä pääset työskentelemään sekä Aavan että Pikkujätin puolella.

Hyvä organisointikyky, reipas työote ja kyky työskennellä niin yksin kuin tiimissäkin auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Välillä on kiirettä, mutta kyky säilyttää ammattimainen työskentelytyyli myös silloin on tärkeää. Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Tehtävä on kokoaikainen kaksivuorotyö ja työskentelemme myös viikonloppuisin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon pätevyys ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Pikkujätissä työskentelevän henkilön tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen ennen valintaa. Edellytämme suomen kielen sujuvaa osaamista. Englannin ja/tai ruotsin kielen osaamisesta on sinulle etua. Toivomme sinun pystyvän tulemaan mukaan tiimiimme mahdollisimman pian, mutta sovitaan myös tästä tarkemmin yhdessä.

Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia - Olethan sinäkin? Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi. 

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 16.1.2022 mennessä tästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa nopeastikin uuden tiimiläisen osuessa kohdalle. Jos jokin jäi mietityttämään, laita Saila Kautoselle sähköpostia saila.kautonen@aava.fi.

Tervetuloa meille!