Laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko Kamppiin

Haluaisitko työskennellä kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, jonka arvoissa ihminen, pieni taikka suuri, on aina ytimessä?

Kampin laboratorio on moderni ja monipuolinen monen kehityskohteen kiihdyttämö, ja etsimme nyt mukaan tiimiimme

LABORATORIOHOITAJAA TAI BIOANALYYTIKKOA

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, kivan tiimin sekä modernit tilat ja erinomaisen sijainnin aivan kauppakeskus Kampin kyljessä. Meillä pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihin, lomiin sekä oman työn ja toimipisteen toimintatapoihin, sillä olemme matkalla kohti itseohjautuvampaa organisaatiota. Työsuhteen mukana tulee myös kivoja etuja, kuten edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa.

Työ sisältää näytteenoton lisäksi kliinisen fysiologian tutkimuksia. Työnkuvaan kuuluu myös näytteiden analysointia ja käsittelyä sekä niiden lähettämistä. Meillä Kampissa on tarjolla myös erilaisia vastuutehtäviä ja lisäksi usein käynnissä laboratorioon liittyviä projekteja, joihin halutessasi saat osallistua ja näin kehittää omaa osaamistasi.

Meillä kohdataan jokainen asiakas yksilönä, joten toivomme sinun olevan ystävällinen ja asiakkaantarpeet huomioiva kiva työkaveri. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa, joten kyky ottaa vastuu omasta työstä ja halu työskennellä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa on erittäin tärkeää tehtävässä.

Tehtävä on kaksivuorotyö ja siihen sisältyy myös viikonloppuvuoroja. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon pätevyys ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Kielitaidosta tärkeintä on sujuva suomi, mutta asiakkainamme on myös ruotsia ja englantia puhuvia, joten jommankumman tai molempien näiden kielien osaaminen auttaa tehtävässä.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 31.5.2022 mennessä tästä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja uuden aavalaisen löytyessä saatamme tehdä päätöksiä ennen hakuajan päättymistä.

Mikäli haluat kuulla tiimistä tai tehtävästä lisää, olethan yhteydessä Heidiin. Hänet tavoitat ma-pe klo 9-16 välillä numerosta 050 571 9990.

Tervetuloa meille!