Laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, Aava ja Pikkujätti Tapiola

Tule mukaan kivaan tiimiimme Tapiolaan

LABORATORIOHOITAJA/BIOANALYYTIKKO

Laboratoriohoitajan/Bioanalyytikon työ sisältää muun muassa näytteenottoa, päivystysnäytteiden analysointia ja vastaamista sekä muita laboratorionhoitajan päivittäisiin töihin liittyviä erilaisia tehtäviä ja potilastoimistossa työskentelyä. Meillä on mahdollisuus päästä myös mukaan kehittämään, vastaamaan työhyvinvoinnista ja tekemään hallinnollisia tehtäviä. Tehtävät ovat monipuolisia ja tarvittaessa pystyt työskentelemään sekä Pikkujätin että  Aavan puolella. Me Tapiolassa palvelemme suurella sydämellä niin aikuisia kuin lapsiakin.

Meillä on mahdollisuus päästä työskentelemään myös muissa yksiköissämme.

Työssä onnistumisessa sinua auttaa:

  • kyky säilyttää ammattimainen,  huomioonottava työskentelytyyli myös kiireen ja paineen alla
  • asiakaspalveluhenkisyys ja joustavuus
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • reipas työote sekä kyky niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyyn
  • kiinnostus oman työn kehittämiseen

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen kaksivuorotyö, jossa työskennellään myös viikonloppuisin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla laboratorionhoitajan tai bioanalyytikon pätevyys, voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset sekä henkilön tulee ennen valintaa esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Edellytämme suomen kielen ja mielellään myös englannin ja ruotsin kielen sujuvaa osaamista. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan syyskuun aikana, mutta tämäkin on sovittavissa.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 15.9.2021 mennessä tästä linkistä.
Tina Ahlfors-Heinonen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Hänet tavoitat parhaiten ti 31.8 klo 15-16 ja  ma 6.8 klo 15-16 puhelimitse 046-8514548 tai sähköpostitse tina.ahlfors-heinonen@pikkujatti.fi

Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia – Olethan sinäkin? Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi. Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!


Millainen työpaikka Aava on?
Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.
Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.
Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.