Laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, Aava Kerava

Haemme Lääkärikeskus Aava Keravan laboratorioon

LABORATORIOHOITAJAA/BIOANALYYTIKKOA vakituiseen työsuhteeseen

Työ on kokopäivätyötä ja työaikaan kuuluu päivä- ja iltavuoroja, sekä lauantaivuoroja.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme Sinulle kehittyvän työpaikan luotetussa suomalaisessa perheyrityksessä huikeilla työsuhde-eduilla, aivan Keravan ytimessä hyvien liikenneyhteyksien päässä.Työ on monipuolista sisältäen näytteenottoa, analysointia ja kliinisen fysiologian tutkimuksia.

Odotamme Sinulta
•    suoritettua laboratoriohoitajan/bioanalyytikon laillistettua tutkintoa, kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi
•    että kerrot, miten toteutat tavoitteellista ja asiakaskeskeistä palveluasennetta sekä joustavuutta työajoissa että hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
•    reipasta työotetta, kerro miten tämä ilmenee toiminnassasi
•    esimerkkiä organisointikyvystä ja oma-aloitteellisuudesta

Yhteydenotot ja lisätiedustelut sähköpostitse vt yksikönpäällikkö Kati Oksa: kati.oksa@aava.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.10.2020 mennessä tästä linkistä.


Tätä Lääkärikeskus Aava on

Rautainen ammattilainen

Panostamme Aavassa ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen. Tarjoamme työntekijöillemme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua.

Sujuva huolenpitäjä

Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys. Johdamme henkilöstöä siten, että työntekijät tuntevat aitoa työn tekemisen iloa sekä halua kehittää itseään. Aavassa on vahva välittämisen ja kiittämisen kulttuuri – meillä viihdytään ja vaihtuvuus on pientä. "Kyllä hoituu!" on arvomme ja lupauksemme.

Rohkea uudistaja

Suhtaudumme avoimesti rohkeisiinkin ideoihin ja haluamme uudistaa sekä omaa toimintaamme että koko toimialaa. Suurimmat investointimme kohdistuvat ennakoivan terveydenhuollon ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Kunnioitamme perinteitä, mutta uskallamme ravistella rakenteita.

Vastuullinen suomalainen perheyritys

Yrityksen perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät paitsi lämpimässä asiakaspalvelussa myös Aavan toimintaa ohjaavissa arvoissa. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kannamme yhteiskuntavastuumme ylpeydellä.