Laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, Aava Turku

Tule mukaan kivaan tiimiimme Turkuun

LABORATORIOHOITAJA/BIOANALYYTIKKO

Laboratoriohoitajan/Bioanalyytikon työ sisältää muun muassa näytteenottoa, päivystysnäytteiden analysointia ja vastaamista sekä muita laboratoriohoitajan päivittäisiin töihin liittyviä erilaisia tehtäviä. Työ on monipuolista ja siihen kuuluu myös potilastoimistossa työskentelyä. Me Turun Aavassa palvelemme suurella sydämellä niin aikuisia kuin lapsiakin.

Työssä onnistumisessa sinua auttaa:

  • kyky säilyttää ammattimainen,  asiakas huomioonottava työskentelytyyli myös kiireen ja paineen alla
  • asiakaspalveluhenkisyys ja joustavuus
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • reipas työote sekä kyky niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyyn
  • kiinnostus oman työn kehittämiseen

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja siinä työskennellään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon pätevyys ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Edellytämme suomen kielen sujuvaa osaamista. Englannin ja ruotsin kielen osaamisesta on työssä varmasti hyötyä. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan marraskuun aikana. 

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 14.11.2021 mennessä tästä linkistä. Heidi Mäki-Kuutti kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Hänet tavoitat parhaiten sähköpostitse heidi.maki-kuutti@aava.fi

Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia – Olethan sinäkin? Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi. Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!