Laboratoriohoitaja/Bioanalyytikko Kamppi, Helsinki

Tule mukaan kivaan tiimiimme Kamppiin

LABORATORIOHOITAJA/BIOANALYYTIKKO

Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia – Olethan sinäkin? Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme, sekä erinomaisen sijainnin aivan Kampin kauppakeskuksen vieressä. Työ sisältää aikuisten ja lasten näytteenoton lisäksi kliinisen fysiologian tutkimuksia. Työnkuvaan kuuluu myös näytteiden analysointia ja käsittelyä sekä niiden lähettämistä. Tarvittaessa pystyt työskentelemään myös Pikkujätin puolella, sillä me Kampissa palvelemme suurella sydämellä niin aikuisia kuin lapsiakin.

Työssä onnistumisessa sinua auttaa:

  • kyky säilyttää ammattimainen,  asiakas huomioonottava työskentelytyyli myös kiireen ja paineen alla
  • asiakaspalveluhenkisyys ja joustavuus
  • reipas työote sekä kyky niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyyn
  • kiinnostus oman työn kehittämiseen

Etsimme nyt uutta kollegaa sekä toistaiseksi voimassa olevaan että määräaikaiseen työsuhteeseen (perhevapaan sijaisuus). Molemmat tehtävistä ovat kokoaikaisia ja työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon pätevyys, tai hän on sellaiseksi kohta valmistumassa, ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Edellytämme suomen kielen ja mielellään myös englannin ja ruotsin kielen sujuvaa osaamista. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman pian.

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa!

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 7.11.2021 mennessä tästä linkistä. Kerro hakemuksessasi oletko ensisijaisesti kiinnostunut toistaiseksi voimassa olevasta työsuhteesta, vai sopisiko määräaikainen tämän hetkiseen tilanteeseesi paremmin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa nopeastikin uusien aavalaisten osuessa kohdalle. Jos jokin jäi mietityttämään, soittele arkisin Minna Moilaselle puh. 0504738439

Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!