Laboratoriohoitajia eri lääkäriasemille

Hei Sinä laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko - Tule mukaan kivaan porukkaamme Aavaan ja/tai Pikkujättiin!

Tarjoamme sinulle kivojen työkavereiden ja mielenkiintoisen työn lisäksi hienoja työsuhde-etuja, kuten erinomaiset edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa. Meillä pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihin, lomiin sekä oman työn ja toimipisteen toimintatapoihin, sillä olemme matkalla kohti itseohjautuvampaa organisaatiota. 

Etsimme laboratoriohoitajia/bioanalyytikkoja eri toimipisteisiimme sekä kokoaikaisiin, että keikkatyösuhteisiin. Työ voi sisältää toimipisteestä riippuen aikuisten ja/tai lasten näytteenottoa, näytteiden analysointia ja käsittelyä sekä lähettämistä, ja lisäksi mahdollisesti myös kliinisen fysiologian tutkimuksia. 

Lääkärikeskus Aava ja Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti ovat osa 100-prosenttisesti suomalaista perheyhtiötä, jonka arvoissa ihminen, pieni taikka suuri, on aina ytimessä. Ihmisläheisyys ja yrittäjähenkisyys näkyy kaikessa tekemisessämme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.  Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia. 

Haluamme luoda välittävää ja välitöntä yrityskulttuuria, jossa jokaisella on hyvä olla ja jokaisella on aito mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa!

Hae tehtävää jättämällä yhteystietosi ja vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen täällä.