Laboratorion vastuuhoitaja, Aava ja Pikkujätti Itäkeskus

Haluaisitko työskennellä kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, jonka arvoissa ihminen, pieni taikka suuri, on aina ytimessä?

Etsimme mukaan tiimiimme Aava ja Pikkujätti Itäkeskukseen

LABORATORIOHOITAJAA/BIOANALYYTIKKOA VASTUUHOITAJAKSI

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, monipuoliset työtehtävät ja kivan moniammatillisen tiimin. Meillä pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihin, lomiin sekä oman työn ja toimipisteen toimintatapoihin, sillä olemme matkalla kohti itseohjautuvampaa organisaatiota. Työsuhteen mukana tulee myös kivoja etuja, kuten edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa. Itiksessä saman katon alla toimivat sekä Aava että Pikkujätti, joten pääset työskentelemään molempien lääkäriasemien asiakkaiden parissa. 

Työsi sisältää näytteenottoa, näytteiden analysointia ja käsittelyä sekä lähettämistä, ja lisäksi mahdollisesti myös kliinisen fysiologian tutkimuksia. Vastuuhoitajana osallistut lisäksi projektitöihin ja olet kantava voima yksikön operatiivisessa johtamisessa. Tarkempaa tehtävänkuvaasi rakennetaan kanssasi yhdessä.

Meillä kohdataan jokainen asiakas ja työkaveri yksilönä, joten toivomme sinun olevan ystävällinen ja asiakkaan tarpeet huomioiva kiva työkaveri. Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että yhteistyössä muiden kanssa, joten kyky ottaa vastuu omasta työstä ja halu työskennellä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa on tärkeää.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, mutta kaikesta muusta kielitaidosta tämän lisäksi on varmasti hyötyä.

Tehtävä on kokoaikainen kaksivuorotyö. Pystyäksesi toimimaan tehtävässä tulee sinulla olla laboratoriohoitajan/bioanalyytikon pätevyys ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset.

Kerrothan kiinnostuksestasi viimeistään 30.5.2022 mennessä tästä linkistä. Päivi Honkanen kertoo sinulle mielellään lisää, jos haluat jutella lisää ennen hakemuksen jättämistä. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 10-16 välillä (puh. 0438244571) tai sähköpostitse (paivi.honkanen@pikkujatti.fi)

Tervetuloa meille!