Lähihoitaja, Lääkärikeskus Aava ja Pikkujätti lasten- ja nuorten lääkäriasema, Tampere Ratina

Lääkärikeskus Aava ja Pikkujätti lasten- ja nuorten lääkäriasema aloittavat yhteistyön myös Tampereella Ratinan kauppakeskuksessa marraskuussa 2020.

Pääset vaikuttamaan alusta asti toimintatapoihimme ja arjen tekemiseen. Suuntaamme kohti itseohjautuvampaa työskentelytapaa — sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi ja tehdä monipuolisesti töitä alusta alkaen. Uudessa toimipisteessä on aluksi toki myös hässäkkää, eli odotamme sinulta malttia ja kärsivällisyyttä luoda yhdessä toimivia käytäntöjä.  Avainsanoina toiminnassamme ovat selkeät tavoitteet ja päämäärä, erinomainen asiakaskokemus ja liiketoiminnalliset tavoitteet, yhdessä tekeminen, luottamus ja vastuullisuus.

Haemme uuteen toimipisteeseen hoitoalan ammattilaisia. Työ alkaa loka-marraskuussa 2020.

Lääkärikeskus on avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös viikonloppuvuoroja.

LÄHIHOITAJA vastaanottoon (1)

Lähihoitajan tehtävänkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassapalvelut ja muut vastaanoton tehtävät. Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa.

Tyyppinä toivomme sinun allekirjoittavan seuraavat ominaisuudet:

  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja toiminnassasi näkyy, että asiakas ja hänen terveytensä on aina ykkönen.
  • Työskentely lasten ja perheiden kanssa on mieluisaa
  • Olet rohkea ja ennakkoluuloton; uskallat lähteä kehittämään toimivia käytäntöjä kollegoiden kanssa ja konsernin tuen avustuksella
  • Sinulla on reipas ote, hyvät vuorovaikutustaidot ja olet haka organisoimaan asioita.
  • Sinulla on hyvä suomenkielentaito ja pystyt työskentelemään myös englanniksi

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työpaikan arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä
  • Haastavan ja innostavan tehtävän kehittyvässä työyhteisössä
  • Hyviä henkilöstöetuja, kuten monipuolisen työterveyshuollon ja alennuksia palveluista – myös perheellesi. Kortille ladattavat liikunta- ja kulttuuriedut sekä lounasetu kuuluvat kaikille työntekijöillemme. Lisäksi tarjoamme etuja konserniimme kuuluvissa laskettelukeskuksissa Rukalla ja Pyhällä.
  • Tunnistitko itsesi yllä olevasta? Kiinnostuitko tehtävästä? Haluamme kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.8. klo 14–16, 14.8. klo 8-10 ja 20.8. klo 11–13 yksikönpäällikkö Marianne Vuorenmaa, p. 050 4862534, marianne.vuorenmaa@aava.fi

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.8.2020 mennessä tästä linkistä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote. Työtehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista suojautumista vesi- ja tuhkarokkoa, hinkuyskää sekä influenssaa vastaan.

Aavalla ja Pikkujätillä on vuosikymmenten perhetaustainen yhteinen historia. Toimintamme peruspilareita ovat:

Sujuva huolenpitäjä

Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys. Huolehdimme perheestä kokonaisuudessaan, elämän joka vaiheessa. Lasten ja nuorten tarpeisiin meillä on oma Pikkujättimaailma. Johdamme henkilöstöä siten, että työntekijät tuntevat aitoa työn tekemisen iloa sekä halua kehittää itseään. Meillä on vahva välittämisen ja kiittämisen kulttuuri – meillä viihdytään ja vaihtuvuus on pientä. "Kyllä hoituu!" on arvomme ja lupauksemme.

Rautainen ammattilainen

Panostamme ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen. Tarjoamme työntekijöillemme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua.

Rohkea uudistaja

Suhtaudumme avoimesti rohkeisiinkin ideoihin ja haluamme uudistaa sekä omaa toimintaamme että koko toimialaa. Suurimmat investointimme kohdistuvat ennakoivan terveydenhuollon ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Kunnioitamme perinteitä, mutta uskallamme ravistella rakenteita.

Vastuullinen suomalainen perheyritys

Yrityksen perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät paitsi lämpimässä asiakaspalvelussa myös toimintaamme ohjaavissa arvoissa. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Pikkujätin historia ulottuu yli 30 vuoden taakse. Kannamme yhteiskuntavastuumme ylpeydellä.