Lähihoitaja, Ostopalvelukoordinaattori

Haluaisitko työskennellä kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, jonka arvoissa ihminen, pieni taikka suuri, on aina ytimessä?

Haemme Aava Kampin Silmäosastolle LÄHIHOITAJAA ensisijaisesti ostopalvelukoordinaattorin työtehtävään.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, monipuoliset työtehtävät kivassa tiimissämme sekä erinomaisen sijainnin aivan Kampin kauppakeskuksen vieressä. Työsuhteen mukana tulee myös kivoja etuja, kuten edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu ja ajanvaraukset sekä toimiminen ostopalvelukoordinaattorina silmälääkäreiden vastaanottotoiminnassa. Työtehtävä on uusi ja työnkuva muotoutuu mm. ostopalveluprojektin vaatimusten sekä silmäosaston tarpeiden mukaisesti ja tietysti myös mahdollisuuksien mukaan sinun mielenkiinnon kohteitasi ja vahvuuksiasi kuunnellen.  

Toivomme sinun olevan riittävän näppärä tietoteknisten asioiden kanssa ja pärjäävän muuttuvissa ja nopeissakin tilanteissa. Meillä kohdataan jokainen yksilönä, joten toivomme sinun olevan ystävällinen ja asiakkaantarpeet huomioiva kiva työkaveri. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa, joten kyky ottaa vastuu omasta työstä ja halu työskennellä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa on tärkeää tehtävässä menestymisen ja viihtymisen kannalta.

Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia, joten suomen kielen lisäksi toivomme sinulta ruotsin- ja/tai englannin kielen taitoa.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tehtävään kuuluu päivä- ja iltavuoroja, sekä tarvittaessa työskentelyä myös lauantaisin.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 27.5.2022 mennessä tästä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja uuden aavalaisen löytyessä saatamme tehdä päätöksiä ennen hakuajan päättymistä.

Mikäli haluat kuulla tiimistä tai tehtävästä lisää, olethan yhteydessä Sariin sähköpostitse sari.niemela@aava.fi

Tervetuloa meille!