Leikkaussalisairaanhoitaja, Aava Kamppi

Haemme Aava Kampin sairaalaan

LEIKKAUSSALISAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen loistavien ammattilaisten joukkoon.

Tehtäviisi kuuluvat potilaan kokonaisvaltainen hoito leikkaussaliyksikössä, ensisijaisesti instrumenttihoitajan tehtävissä. Arvostamme monipuolista osaamista ja kokemusta.  Haluamme, että koet korkean laadun keskeiseksi osaksi työskentelyäsi.

Tarjoamme aamu- ja iltavuoroissa monipuolisen työn toimeliaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä. Toimintaamme kuuluu myös ajoittainen leikkausten jälkeinen varallaolo.

Odotamme Sinulta

  • perioperatiivisen sairaanhoitajan tai vastaavaa koulutusta
  • riittävästi työkokemusta leikkaussalista
  • palveluhenkisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja ja joustavuutta mm. työaikojen suhteen

Eduksi katsomme niin instrumentoinnin kuin anestesia-, heräämötyön osaamisen sekä uusien asioiden nopean oppimisen.

Tarjoamme Sinulle kehittyvän työpaikan suomalaisessa perheyrityksessä loistavilla ja  erityisen runsailla henkilöstöeduilla sekä viihtyisän työympäristön Kampin Huipussa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Koeaika on TES:n mukainen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Erävaara, minna.eravaara@aava.fi

Haku päättyy 18.11.2019 tai sopivan hakijan löytyessä paikka voidaan täyttää heti. Kerro miksi juuri Sinä olisit meidän tiimiin paras vaihtoehto!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen tästä linkistä

 

Tätä Lääkärikeskus Aava on

Rautainen ammattilainen

Panostamme Aavassa ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen. Tarjoamme työntekijöillemme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua.

Sujuva huolenpitäjä

Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys. Johdamme henkilöstöä siten, että työntekijät tuntevat aitoa työn tekemisen iloa sekä halua kehittää itseään. Aavassa on vahva välittämisen ja kiittämisen kulttuuri – meillä viihdytään ja vaihtuvuus on pientä. "Kyllä hoituu!" on arvomme ja lupauksemme. 

Rohkea uudistaja

Suhtaudumme avoimesti rohkeisiinkin ideoihin ja haluamme uudistaa sekä omaa toimintaamme että koko toimialaa. Suurimmat investointimme kohdistuvat ennakoivan terveydenhuollon ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Kunnioitamme perinteitä, mutta uskallamme ravistella rakenteita.

Vastuullinen suomalainen perheyritys

Yrityksen perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät paitsi lämpimässä asiakaspalvelussa myös Aavan toimintaa ohjaavissa arvoissa. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kannamme yhteiskuntavastuumme ylpeydellä.

ilmoitus julkaistu 28.10.2019