Aava Luotsi - älykäs etähoitopalvelu

Aava Luotsi on Lääkärikeskus Aavan etähoitopalvelu, joka tarjoaa asiakkaille nopeaa, joustavaa sekä laadukasta hoitoa, ja säästää samalla aikaa ja vaivaa. Aava Luotsi etäpalvelumalli on avain nykyaikaisen työterveyshuollon toteuttamiseen.

Luotsissa asiakkaan yhteydenottoon vastaa terveydenhuollon ammattilainen, ja hoito alkaa heti. Puheluun tai digipalvelun viestiin vastaava hoitaja kartoittaa asiakkaan tilanteen ja tekee tälle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tuttuihin vaivoihin ja kysymyksiin löytyy usein heti apua. Tarvittaessa asiakas ohjataan sopivan asiantuntijan etä- tai lähivastaanotolle.

Pyydä tarjous Aava työterveyshuollosta

Oletko jo Luotsin työterveyshuollon asiakas?

Saat Luotsi-tiimiin yhteyden numerossa: 010 380 5600

Luotsin aukioloajat:

Palvelemme kesäkauden jälkeen jälleen normaaliaukioloaikojen puitteissa, eli arkisin kello 7-23 ja viikonloppuisin kello 9-18.

Tarkistathan kuuluvatko viikonloput organisaationne työterveyshuollon sopimukseen. 

Aava Luotsi - kaikki työterveyspalvelut yhden yhteydenoton päässä

Etähoidon ja hoidon ennakkosuunnittelun ansiosta hoito Aava Luotsissa on kustannustehokasta ja sujuvaa, ja työntekijät välttyvät turhilta vastaanottokäynneiltä. Etähoito tarjoaa etuja, joihin perinteinen lähihoitomalli ei pysty.

Luotsin suurimmat edut asiakkaalle

  • Etähoidon joustavuus ja saavutettavuus asuinpaikan tai työpaikan sijainnista riippumatta.
  • Kun etänä hoidetaan monet tutut ja tavalliset vaivat (esimerkiksi flunssat ja virtsatieinfektiot), säästyy sekä työntekijän aikaa että työnantajan rahaa.
  • Digipalvelun kautta voidaan teettää kyselyjä ennakkoon, jolloin vastaanotolla työterveyshoitajalla tai -lääkärillä on olennainen tieto jo käytössään ja asiantuntijan aika on tehokkaammin käytetty.
  • Työkykyriskissä olevat työntekijät saadaan aiempaa nopeammin oman työterveyshuoltotiimin hoitoon ja työkykyä uhkaaviin tekijöihin pystytään tarttumaan oikea-aikaisesti.
  • Etänä tehtävät reseptiuusinnat ja laboratoriolähetteet säästävät potilaan aikaa ja vaivaa

 

Pyydä tarjous Aava työterveyshuollosta

Tervetuloa Aava Luotsin asiakkaaksi!

 

 

Aava digipalvelu

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen