Aava Luotsi - joustava etähoitopalvelu

Aava Luotsi on Lääkärikeskus Aavan etähoitopalvelu, joka tarjoaa asiakkaille nopeaa, joustavaa sekä laadukasta hoitoa, ja säästää samalla aikaa ja vaivaa. 

Luotsissa asiakkaan yhteydenottoon vastaa terveydenhuollon ammattilainen, ja hoito alkaa heti. Puheluun tai viestiin vastaava hoitaja kartoittaa potilaan tilanteen ja tekee tälle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tuttuihin vaivoihin ja kysymyksiin löytyy usein heti apua. Tarvittaessa asiakas ohjataan sopivan asiantuntijan etä- tai lähivastaanotolle.

Oletko jo Luotsin työterveyshuollon asiakas?

Saat Luotsi-tiimiin yhteyden numerossa: 010 380 5600

Luotsi aukioloajat:

Aava Luotsi on auki vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme maanantaista perjantaihin kello 7-23 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 9-18.
Tarkistathan kuuluvatko viikonloput organisaationne työterveyshuollon sopimukseen. 

Aava Luotsi - kaikki työterveyspalvelut yhden yhteydenoton päässä

Aava Luotsin kautta hoidetaan jo noin 10 000 työterveyshuollon yksilöasiakasta. Kysyntä ja asiakasmäärät kasvavat jatkuvasti. 

Jopa 50 % työterveyshuollon yhteydenotoista voidaan ratkaista Luotsissa ilman, että asiakkaan tarvitsee lähteä lääkärikäynnille. Etähoito tarjoaa etuja, joihin perinteinen lähihoitomalli ei pysty. 

Luotsin suurimmat edut asiakkaalle

  • Hoidon joustavuus ja saavutettavuus asuinpaikan tai työpaikan sijainnista riippumatta.
  • Kun etänä hoidetaan monet tutut ja tavalliset vaivat (esimerkiksi flunssat ja virtsatieinfektiot), säästyy sekä työntekijän aikaa että työnantajan rahaa.
  • Digipalvelun kautta voidaan teettää kyselyjä ennakkoon, jolloin vastaanotolla työterveyshoitajalla tai -lääkärillä on olennainen tieto jo käytössään.
  • Etänä tehtävät reseptiuusinnat ja laboratoriolähetteet säästävät potilaan aikaa ja vaivaa. 

Pyydä tarjous Aava työterveyshuollosta

Lue lisää Aava Luotsi työterveyshuollosta.

 

 

 

Aava digipalvelu

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen