Aava Luotsi - joustava etähoitomalli

Aava Luotsi on Lääkärikeskus Aavan etähoitopalvelu, joka tarjoaa asiakkaille nopeaa, joustavaa sekä laadukasta hoitoa, ja säästää samalla aikaa ja vaivaa. Luotsi-palvelu on saatavilla työterveyshuollon asiakkaille sekä sote-kokeilussa mukana oleville.

Luotsissa asiakkaan yhteydenottoon vastaa terveydenhuollon ammattilainen, ja hoito alkaa heti. Puheluun tai viestiin vastaava hoitaja kartoittaa potilaan tilanteen ja tekee tälle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tuttuihin vaivoihin ja kysymyksiin löytyy usein heti apua.

Tarvittaessa asiakas ohjataan sopivan asiantuntijan etä- tai lähivastaanotolle.

Aava Luotsi - kaikki työterveyspalvelut yhden yhteydenoton päässä

Aava Luotsin kautta hoidetaan jo noin 10 000 työterveyshuollon yksilöasiakasta. Voimakkaan kysynnän vuoksi asiakasmäärän odotetaan jopa kolminkertaistuvan vuoden 2018 aikana.

Jopa 50 % työterveyshuollon yhteydenotoista voidaan ratkaista Luotsissa ilman, että asiakkaan tarvitsee lähteä lääkärikäynnille. Etähoito tarjoaa etuja, joihin perinteinen lähihoitomalli ei pysty. 

Luotsin suurimmat edut asiakkaalle

  • Hoidon joustavuus ja saavutettavuus asuinpaikan tai työpaikan sijainnista riippumatta.
  • Kun etänä hoidetaan monet tutut ja tavalliset vaivat (esimerkiksi flunssat ja virtsatieinfektiot), säästyy sekä työntekijän aikaa että työnantajan rahaa.
  • Digipalvelun kautta voidaan teettää kyselyjä ennakkoon, jolloin vastaanotolla työterveyshoitajalla tai -lääkärillä on olennainen tieto jo käytössään.
  • Etänä tehtävät reseptiuusinnat ja laboratoriolähetteet säästävät potilaan aikaa ja vaivaa. 

Pyydä tarjous Aava työterveyshuollosta

Lue lisää Aava Luotsi työterveyshuollosta.

Jos olet jo Luotsin työterveyshuollon asiakas, saat yhteyden Luotsi-tiimiin numerosta: 010 380 5600

 

Aava Luotsi mukana valinnanvapauskokeilussa

Lääkärikeskus Aava on mukana valinnanvapauskokeilussa kolmella paikkakunnalla: Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Tuusulassa. Listautuneet Aavan sote-asiakkaat hyödyntävät etäpalvelu Luotsia.

Luotsi-palvelun kautta monet terveyskeskusasioinnit onnistuvat nopeasti ja etänä, ja vastaanottoaikoja jää enemmän niitä tarvitseville. Kokeilun aikana yleisimpiä etähoidettavia ovat olleet verenpainetaudin kontrollit, silmän sidekalvotulehdus, flunssat, virtsatieinfektiot ja rajatut tuki- ja liikuntaelinten ongelmat. 

Tarvittaessa sote-asiakkaat ohjataan oikean asiantuntijan vastaanotolle. 

Lue lisää valinnanvapauskokeilusta Aavassa

Jos olet jo mukana valinnanvapauskokeilussa Aavan asiakkaana, saat yhteyden Luotsi-hoitajaasi numerosta: 010 380 5622