Aava etävastaanotot

Etävastaanotto on puhelinvastaanotto, jonka kautta saat helposti yhteyden lääkäriin ajasta ja paikasta riippumatta. Etävastaanotolla palvelevat Aavan valikoidut yleis- ja erikoislääkärit sekä muut asiantuntijat.

Etävastaanoton palvelut

•    Terveysneuvonta puhelimitse
•    Reseptit ja niiden uusinnat tapauskohtaisesti
•    Lähetteet jatkotutkimuksiin

Miksi etävastaanotto?

Palvelumme helpottaa arkeasi ja madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä lääkäriin. Etävastaanotolta saat nopeasti tarvitsemasi avun, vaikka toiselta paikkakunnalta käsin. Etävastaanotto tuo lääkärin lähelle myös liikuntarajoitteisille.

Miten etävastaanotto toimii?

Etävastaanotto kestää 15 minuuttia. Lääkäri soittaa sinulle varatun ajan alussa tietokannastamme löytyvään numeroon tai uuden asiakkaan kohdalla ajanvarauksen yhteydessä syötettyyn numeroon.

Etävastaanotolta kirjoitettavat reseptit ovat e-reseptejä. Lääkkeet voi noutaa valitsemastaan apteekista henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Etälääkärin tekemät tutkimuslähetteet odottavat tietokannassamme, kun tulet laboratorio- tai kuvantamistutkimukseen Aavan toimipisteeseen.

Etävastaanoton erikoisalat

Yleislääkärin etävastaanotto
Yleislääkärin etävastaanotolla hoidetaan monia vaivoja ja oireita. Etälääkäriin on helppo olla yhteydessä sairaana tai työkiireiden keskeltä. Lue lisää ja varaa aika.

Gynekologin etävastaanotto
Naistentautien ja synnytysten erikoislääkärit auttavat etänä muun muassa ehkäisyssä, hormonihoidoissa ja alapäävaivoissa ilman gynekologista tutkimusta. Lue lisää ja varaa aika.

Matkailulääkärin etävastaanotto
Kun suunnittelet matkaa tai sairastut reissussa. Matkailulääkäri tekee rokotussuunnitelman ja antaa lääketieteellistä matkaterveysneuvontaa. Lue lisää ja varaa aika.

Matkailuhoitajan etävastaanotto
Aava Matkailuklinikan hoitajan matkaterveysneuvontaa, rokotustarpeen arviointia ja vinkkejä sairauksien ehkäisyyn reissussa. Lue lisää ja varaa aika.

Fysioterapeutin etävastaanotto

Kokeneet fysioterapeuttimme antavat ohjeita tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa. Saat nopeasti tarvitsemasi avun, vaikka toiselta paikkakunnalta käsin. Lue lisää ja varaa aika.

Elämäntapakoordinaattorin etävastaanotto

Elämäntapakoordinaattorin etävastaanotolla tehtävän kartoituksen avulla ymmärrät lisää tämän hetkisestä terveydentilastasi sekä siihen vaikuttavista elämäntavoista. Lue lisää ja varaa aika.

Pian tulossa

Kehitämme ja laajennamme palveluamme jatkuvasti.

Ihotautilääkärin etävastaanotto
Lanseerataan alkuvuodesta 2017

Ajanvaraus

Varaa aika valitsemasi asiantuntijan etävastaanotolle soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838 tai nettiajanvarauksen kautta. Kun varaat aikaa netistä, valitse toimipisteeksi etävastaanotto ja erikoisalaksi tarvitsemasi erikoisala.

Jos et ole ennen asioinut Aavassa: Voit varata ajan vain nettiajanvarauksesta. Varmennamme henkilöllisyytesi verkkopankkitunnustautumisella varauksen yhteydessä.

Jos olet jo Aavan asiakas: Jos puhelinnumerosi on muuttunut viime käynnin jälkeen, varmista asiakaspalvelustamme 010 380 3838 että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Huomioi, että varauksen yhteydessä antamasi numero ei päivity järjestelmäämme tai välity lääkärille, vaikka saisitkin numeroosi vahvistusviestin.

Maksuvaihtoehdot

Etävastaanotto veloitetaan jälkikäteen laskulla. Laskuun ei lisätä laskutuslisää tai toimistomaksua. Tutustu myös kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa olethan yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa olethan yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa