Aava personal training eli henkilökohtainen valmennus

Kenelle Aavan personal training on tarkoitettu?

Aavan hyvinvointipalvelut tarjoavat käyttöösi henkilökohtaisen valmentajan eli personal trainerin (PT). Personal trainerin henkilökohtaisesta valmennuksesta hyötyvät kaikki, olipa tavoitteenasi laihtuminen, kunnon kohotus, puolimaraton tai muuten vain hyvä olo.

Miksi ottaisin henkilökohtaisen valmentajan Aavasta?

Aavan Personal Training -palveluiden vahvuutena on yhdistää lääketieteellinen osaaminen ihmisen jokapäiväiseen liikkumiseen. Aavan kattava asiantuntijatiimi koostuu oman tieteenalansa erikoisosaajista; ravitsemus, liikunta, liikuntalääketiede, kuntoutus ym. Personal training -palvelut täydentyvät tarvittaessa koko Aavan kattavilla tutkimus-, lääkäri- ja fysioterapiapalveluilla. Aavasta löydät kaikkien erikoisalojen asiantuntijat.

Millaista apua saan personal trainerilta?

Aavan hyvinvointipalveluiden asiantuntijoilta saat turvallisen ja tehokkaan avun tavoitteisiin pääsemiseen liittyen parempaan terveyteen, suorituskykyyn ja kehonkoostumukseen. Annamme kokonaistilanteestasi tarkkaa tietoa, niin ammattilaisen näkökulmasta kuin mitattunakin. Saat valmentajaltasi opettavaista, perustelevaa sekä omatoimisuuteen ohjaavaa otetta pysyvien muutosten saavuttamiseksi.

Kohtaamme sinut aina yksilönä. Terveyshistoriaan (lääkärikäynnit, tutkimukset, operaatiot) tutustumme aina asiakkaan luvalla täysin veloituksetta. Kokonaisvaltaisen otteen varmistamme käyttämällä lisätyökaluina tarvittaessa mm. Huco diet-syömistyylikartoituksia, Firstbeat-hyvinvointikartoituksia, suorituskyky- ja rasitustestejä ym. aina tilanteen ja tarpeiden mukaan.

 

Ota yhteyttä, valmistaudu muuttamaan elämäntapojasi ja lähde matkaan kohti pysyvää muutosta jo tänään!
 

Annette Evokari
Asiantuntijavalmentaja
annette.evokari@aava.fi
puh. 045 690 5315

Ajanvaraus 010 380 3838 tai nettiajanvaraus

www.virtavalmennus.fi  info@virtavalmennus.fi tai puhelimitse ma-to klo 10-13 numerosta 010 380 6262.

 

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin. Virta hyvinvointiyksikössä käy maksuvälineenä myös Smartum setelit ja Sporttipassi.

Seuraavat vapaat ajat

Hinnasto

PIKA personal training
49,00 €
STARTTI personal training
189,00 €
LIIKE personal training (3 kk valmennus)
459,00 €
MATKA personal training (6 kk valmennus)
852,00 €
MUUTOS personal training (12 kk valmennus)
1476,00 €
VAUHTI personal training
389,00 €

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa