Imetysohjaus

Milloin imetysohjaukseen?

Imetysohjaus aloitetaan äitiysneuvolassamme jo raskausaikana. Käymme yhdessä läpi äidin omia ajatuksia imetyksestä ja sen eduista. Keskustelemme mahdollisista imetysongelmista ja siitä, millä keinoin ongelmakohdat voidaan välttää. Myös isän huomioiminen jo valmentautumisvaiheessa on tärkeää, sillä kun koko perhe suhtautuu positiivisesti imetykseen selvitään mahdollisista ongelmistakin helpommin.

Voinko saada imetysohjausta omassa kodissa?

Kyllä, synnytyksen jälkeisellä kotikäynnillä käydään aina läpi yleisesti imetysasiat, tarkastetaan vauvan imemisote ja imetysasennot. Imetystä tuetaan aina yksilöllisesti, kunkin perheen tarpeista lähtien.

Tarvittaessa kätilö auttaa imetysasioihin liittyvissä ongelmissa, vaikka neuvolaseuranta tapahtuisi muualla. Kotikäyntejä tehdään sopimuksen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Myös vastaanotolla on mahdollista saada imetysohjausta vaikka ”kädestä pitäen”.

Kuka imetysohjausta antaa?

Neuvolassamme noudatetaan imetysmyönteisyysperiaatetta ja kaikki kätilömme ovat koulutettuja imetysohjaajia. Pitkä kokemuksemme synnyttäneiden äitien parissa auttaa yhdessä selviämään vaikeistakin imetysongelmista.

Ajanvaraus

Varaa aika imetysohjaukseen Aava Raskausklinikalle puhelimitse 010 380 5100 tai 010 380 3838 tai nettiajanvarauksen kautta.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Hinnasto

Kätilön vastaanotto, enintään 30 min
58.10 €
Kätilön vastaanotto, enintään 1h 30 min (raskaudenseurannan ensikäynti)
153.10 €
Kätilön kotikäynti (esim. synnytyksen jälkeen, sisältäen imetysohjaus)
213.90 – 281.30 €

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa