Alaselän verkkovalmennus

Alaselän verkkovalmennus tuo helpotusta selkäkipuihin. Kahdeksan viikon kuntouttava ohjelma ja ylläpitävät harjoitteet maksavat noin saman verran kuin yksi perinteinen fysioterapiakäynti.

Alaselän verkkovalmennus on fysioterapeuttien suunnittelema kokonaisuus, joka ei katso aikaa tai paikkaa. Harjoitteet tehdään itsenäisesti video-ohjeiden avulla. Katso alaselän verkkovalmennuksen ensimmäinen video:

Tie kohti kivutonta selkää

Selkäkipu voi tuntua pistävänä tunteena, jatkuvana jomotuksena tai aamujäykkyytenä. Alaselän kipu on yleisin selkäkivun muoto. Taustalla on usein huonossa asennossa tehty istumatyö.

Alaselän verkkovalmennuksessa kasvatetaan keskivartalon lihasvoimaa ja -kestävyyttä sekä etsitään oikeaa lantion asentoa. Suurin osa selkäkipupotilaista toipuu harjoittelun avulla täysin oireettomiksi.

Mitä alaselän verkkovalmennus sisältää?

Saat käyttöösi fysioterapeuttien suunnitteleman verkkovalmennuksen porrastetusti. Kaikista liikkeistä on havainnolliset videot ja ohjeet toistomääristä. Sinun tehtäväksesi jää vain tehdä harjoitteet säännöllisesti!

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos alaselän kipu on kehittynyt vähitellen ilman selkeää vammaa tai tapaturmaa. Harjoitukset ovat hyviä myös selkävaivojen ennaltaehkäisyyn.

Verkkovalmennuksen aloittaminen

Voit ostaa ja aloittaa verkkovalmennuksen milloin vain. Tutustu palveluumme tarkemmin Aava verkkovalmennuksen sivuilla. Lisätietoa saat tarvittaessa sähköpostitse verkkovalmennus@aava.fi.

Hinnasto

Alaselän verkkovalmennus
89,00 €

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa