Elämäntapakoordinaattorin etävastaanotto

Nyt voit ottaa ensimmäiset askeleet elämäsi muutokseen helposti ja turvallisesti! Elämäntapakoordinaattorin puhelinvastaanoton avulla saat monipuolisen alkukartoituksen ajasta ja paikasta riippumatta.

Kartoituksen avulla ymmärrät lisää tämän hetkisestä terveydentilastasi sekä siihen vaikuttavista elämäntavoista. Vastaanoton jälkeen saamasi tulos- ja tavoitekortti ohjaa sinut muutoksen polulle. Elämäntapakoordinaattorina toimivat hyvinvointivalmennukseen perehtyneet terveyden- ja sairaanhoitajat Aavassa.

Etävastaanoton hyödyt sinulle

Etävastaanotolla säästät aikaa ja vaivaa. Palvelumme on luotu helpottamaan arkeasi, saat nopeasti tarvitsemasi tuen, vaikka toiselta paikkakunnalta käsin. Etäyhteydellä elämäntapakoordinaattorin tavoittaa helposti puhelimitse, kun käynti ei muuten olisi mahdollinen.

Monipuolista tukea hyvinvointiin puhelimitse

  • Henkilökohtainen hyvinvointikartoitus ja -suunnitelma
  • Terveysriskien arviointi
  • Terveysneuvonta
  • Ohjaus kohti ensimmäisiä hyvinvoinnin askelia

Etävastaanotto on puhelinvastaanotto, jonka kautta saat helposti yhteyden elämäntapakoordinaattoriin ajasta ja paikasta riippumatta.

Milloin etävastaanotto ei sovellu?

  • Sairauksien hoitamiseen
  • Akuutit hätätilanteet

Jos asiaasi ei ole mahdollista hoitaa etävastaanotolla, elämäntapakoordinaattori ohjaa sinut varaamaan vastaanottoajan Aavan asiantuntijalle. Etävastaanotosta peritään tällöin hinnaston mukainen maksu.

Miten valmistaudun etävastaanottoon?

  • Jos puhelinnumerosi on muuttunut viime käynnin jälkeen, varmista asiakaspalvelustamme 010 380 3838, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.
  • Ota esille viimeisimmät sairauskertomukset ja tutkimustulokset.
  • Tiedot käyttämistäsi lääkkeistä vahvuuksineen ja annostuksineen on myös hyvä olla tiedossa.
  • Pidä kännykkä lähettyvillä. Elämäntapakoordinaattori soittaa sinulle varattuna aikana 2-3 kertaa numerosta 010 380 3800. Mikäli et vastaa, lähetämme sinulle laskun käyttämättömästä vastaanottoajasta. Elämäntapakoordinaattorille ei voi soittaa takaisin.

Ajanvaraus

Varaa aika elämäntapakoordinaattorin  etävastaanotolle nettiajanvarauksen kautta tai  soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3800. Kun varaat aikaa netistä, valitse toimipisteeksi etävastaanotto ja erikoisalaksi elämäntapakoordinaattori.

Jos et ole ennen asioinut Aavassa: Tee varaus nettiajanvarauksemme kautta, jotta voimme varmentaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnistautumisella.

Lapset: Mikäli lapsi ei ole aiemmin asioinut Aavassa eikä hänellä ole omia pankkitunnuksia, hänelle ei voi varata aikaa etävastaanotolle. Omilla tunnuksillasi et voi asioida lapsen puolesta, koska esimerkiksi reseptien ja muiden dokumenttien tuottaminen väärillä tiedoilla on mahdotonta.

Löytäisitkö avun Lastenlääkäriasema Pikkujätin PikkuTsätti-palvelusta?

Jos olet jo Aavan asiakas: Jos puhelinnumerosi on muuttunut viime käynnin jälkeen, varmista Terveytesi-palvelusta tai asiakaspalvelustamme 010 380 3838 että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Huomioi, että varauksen yhteydessä antamasi numero ei päivity järjestelmäämme tai välity lääkärille, vaikka saisitkin numeroosi vahvistusviestin.

Maksuvaihtoehdot

Etävastaanotto veloitetaan jälkikäteen laskulla. Laskuun ei lisätä laskutuslisää tai poliklinikkamaksua. Tutustu myös kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa

Seuraavat vapaat ajat

Hinnasto

Elämäntapakoordinaattorin etävastaanotto
59,00 €

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa