FreeStyle Libre -sokerimittaus diabeetikoille

FreeStyle Libre -sokerimittausjärjestelmän avulla saat kokonaiskuvan glukoosiarvojesi muuttumisesta päivän ja yön aikana. Laite on tärkeä apu diabeteksen hoidossa

FreeStyle Libren käyttöön tarvitset sensorin ja lukijalaitteen. Lukijalaitteen tilalla tai rinnalla voit käyttää myös älypuhelinta. FreeStyle Libre -sensori sijoitetaan olkavarteen. Heilauttamalla lukijaa sensorin lähellä, näet heti glukoosiarvon, viimeisen kahdeksan tunnin käyrän sekä nuolen, joka osoittaa, mihin suuntaan verensokeriarvosi on menossa.

Kenelle sokerimittausta suositellaan?

Suosittelemme FreeStyle Libren aloitusta kaikille tyypin 1 diabeetikoille jatkuvaan käyttöön ja harkinnanvaraisesti tyypin 2 diabeetikoille, joko jatkuvaan käyttöön, esimerkiksi jos potilaalla on liian matalaa sokeria aiheuttava lääkitys ja turvallisuuskriittinen työ, kuten liikenneammatit.  Tai tilapäiseen käyttöön, kun arvioidaan hoidon tehostamista.

Hoidon aloitus ja seuranta

FreeStyle Libren käytön aloitus tapahtuu Aavan lääkärin lähetteellä ja diabeteshoitaja Riitta Linnanmäki-Rinteen 90 minuutin pituisella vastaanottokäynnillä. Diabeteshoitajan vastaanotolla asennetaan ensimmäinen sensori ja opastetaan Libre-lukijalaitteen käyttö ja toiminnot, sekä sovitaan seurantakäynneistä. Varaathan seurantakäynnille 30-45 minuutin ajan.

Varaa aika näin

Varaa aika diabeteshoitaja Riitta Linnanmäki-Rinteelle, kun sinulla on Aavan lääkärin lähete Aavan nettiajanvarauksesta tai asiakaspalvelusta 010 380 3838.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Hinnasto

Freestyle Libre aloituspaketti

Sisältää lääkärin vastaanoton 45 min, diabeteshoitajan ohjauskäynnin 90 min, FreeStyle Libre lukijan ja kaksi kappaletta Libre sensoreita.

503.20 €
Freestyle Libre seurantapaketti

Sisältää diabeteshoitajan seurantakäynti 30 min ja kaksi kappaletta Libre sensoreita.

207.40 €
Freestyle Libre Diagnostiikkapaketti

Sisältää lääkäri Markku Saraheimon konsultaatiokäynnin 60 min, diabeteshoitajan ohjauskäynnin  90 min, FreeStyle Libre lukijavuokran 2-4 vko ja  Libre Sensoreita 1-2 kpl.

402.20 €
Libresensori

1 sensori mittaa glugoosiarvon soluvälinesteestä 14 vrk ajan.

80.00 €

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa