Ihon laserhoidot

Lääkärikeskus Aava Naturalis tarjoaa lääketieteellisiä ja esteettisiä ihon laserhoitopalveluja yhteistyössä Epilaser Oy:n kanssa.

Lääkärikeskus Aava Kampissa tehdään:

  • Koholuomien ja muiden hyvänlaatuisten ihokasvainten poistoja (CO2-laser)
  • Akne-, leikkaus- ym. arpimuutoksien hoitoja (fraktionaalinen CO2-laser)
  • Ikämuutosten hoitoja (fraktionaalinen CO2-laser)
  • Hiusverisuonien ja verisuonikasvainten hoitoja (KTP-laser, Nd:YAG-laser)
  • Tatuointien ja pigmenttimuutosten poistoja (Q-kytketty rubiinilaser)
  • Liikakarvoituksen hoitoja (aleksandriittilaser)

Mistä tiedän, mikä hoito auttaa minua parhaiten?

Sinun ei tarvitse itse tietää, mistä ihon laserhoidosta saat parhaan hyödyn ongelmaasi. Arviointikäynnillä lääkäri käy kanssasi läpi sinua häiritsevät tai kiusaavat ongelmat, kertoo mistä ne johtuvat ja esittelee sinulle yksityiskohtaisesti eri hoitovaihtoehdot. Samalla saat tietää tarkan kustannusarvion hoidollesi ja mahdollisesti tarvittavasta toipumisajasta.

Parhaat hoitotulokset ikämuutoksiin ja muihin esteettisiin vaivoihin saadaan yleensä yhdistämällä eri hoitomuotoja. Hoitomuodot vaikuttavat eri tavoin hoidettavaan ongelmaan ja siten myös haluttuun lopputulokseen. Etukäteen ei kannata lopullisesti päättää, mitä hoitoa toivoo, sillä vasta perusteellinen arvio ja keskustelu hoitavan lääkärin kanssa antavat parhaan kuvan juuri sinulle sopivimmista hoitovaihtoehdoista.

Toimenpiteen hinta ja maksuvaihtoehdot

Lääkärin vastaanotolla saat tietää tarkan kustannusarvion hoidollesi. Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Ajanvaraus

Laserhoitoa varten voi varata neuvonta-ajan laserhoitoihin perehtyneelle ihotautilääkärillemme. Neuvontakäynnillä kartoitetaan iho-ongelma ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Pieni verisuonimuutos, luomi tai tatuointi on usein mahdollista hoitaa jo neuvonta-käynnin yhteydessä. Joskus koehoito pienelle alueelle voi olla tarpeellinen.

Enemmän aikaa tai puudutuksen vaativiin lasertoimenpiteisiin varataan uusi aika. Uutta aikaa varattaessa on hyvä huomioida mahdollisesti hoidon jälkeen tarvittava toipumisaika.

Varaa aika Aavaan ihotautien erikoislääkärin vastaanotolle nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse 010 380 3838.

Takaisin Aava Naturaliksen palvelulistaukseen

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa