Koronatodistus sairaanhoitajan vastaanotolla

Tarvitsetko todistuksen negatiivisesta koronanäytteestä esimerkiksi matkustamista varten? Aavan sairaanhoitaja kirjoittaa sinulle kätevästi todistuksen negatiivisesta koronatestin tuloksesta. Lähete koronatestiin voidaan tehdä puhelinajalla tai sairaanhoitajan vastaanotolla. 

Saat koronatodistuksen esim. matkaa varten näin

  • Varaa soittoaika Aavan sairaanhoitajalle soittamalla asiakaspalveluun 010 380 3838 tai suoraan Helsingin Kampin sairaanhoitajille 010380 5020 (palvelevat etänä kaikille paikkakunnille).
  • Sairaanhoitaja soittaa sinulle saman päivän aikana. Varmista, että puhelin on lähellä ja olet vapaana vastaamaan. 
  • Saat sairaanhoitajalta tarvitsemasi lähetteen koronatestiin eli covid-19 -näytteenottoon. Sairaanhoitaja varaa samalla ajan näytteenottoon sinulle sopivaan testauspaikkaan sinulle sopivana ajankohtana.
  • Kun testitulos on valmistunut, voit noutaa todistuksen ennalta sovitusta toimipisteestä. Todistus voidaan lähettää sinulle myös sähköisenä.
  • Todistuksesta ilmenee, että laboratoriotutkimuksen perusteella sinulta otettu Covid-19 -näyte on ollut negatiivinen. Huomaathan, että todistus ei ole fit to fly – todistus, eikä ota kantaa muuhun terveydentilaasi ja kykyysi matkustaa lentokoneessa. Muistathan aina itse tarkistaa etukäteen lentoyhtiöstäsi vaadittavat todistustarpeet.

Koronatodistuksen hinta 

Palvelu sisältää sairaanhoitajan kirjoittaman lähetteen, koronatestinäytteen sekä sairaanhoitajan kirjoittaman todistuksen negatiivisesta tuloksesta. Mikäli tulos on positiivinen, ohjaamme sinut lääkärin etävastaanotolle. Lääkärin palkkio ja mahdolliset muut tutkimukset eivät sisälly palvelun hintaan.

Hinta muodostuu seuraavasti:

  • sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR-tutkimuksella 260,00 €.

  • sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR- + antigeenitutkimuksella 338,00 €

  • sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR- + vasta-ainetutkimuksella 350,00 €.

Sairaanhoitaja voi kirjoittaa todistuksen lääkärin määräämästä covid testistä, kun tulos on ollut negatiivinen. Tällöin todistuksen kirjoittamisesta sairaanhoitaja veloittaa 32,00 €.

Huomaathan, että palvelut eivät ole Kela-korvattavia.

Sairaanhoitajan vastaanotosta ja koronatodistuksesta lähetämme sinulle laskun kotiin tai sen voi maksaa toimipisteessä todistusta haettaessa.

Hinnasto

COVID-19 koronavirustauti, nukleiinihappo (kval) (PCR-testi)

Koronavirustestauksen hinta Aavassa on yksityisasiakkaalle Kela-korvauksen jälkeen 104 euroa. Kela-korvauksen saa lääkärin lähetteen perusteella tehdystä testeistä. Kela-korvausta ei saa mikäli testi tehdään oireettomalle potilaalle matkustustodistusta tms. varten. 

204.00 €
pelkkä testi
COVID-19-koronavirustauti, antigeeniosoitus

Koronavirustestauksen hinta Aavassa on yksityisasiakkaalle Kela-korvauksen jälkeen 163 euroa. Kela-korvauksen saa lääkärin lähetteen perusteella tehdystä testeistä. Kela-korvausta ei saa mikäli testi tehdään oireettomalle potilaalle matkustustodistusta tms. varten. 

199.00 €
pelkkä testi
COVID-19 nukleiinihappo (PCR) + antigeeninosoitus, yhdistelmätutkimus

Hinta Aavassa on yksityisasiakkaalle Kela-korvauksen jälkeen 182 euroa. Kela-korvauksen saa lääkärin lähetteen perusteella tehdystä testeistä. Kela-korvausta ei saa mikäli testi tehdään oireettomalle potilaalle matkustustodistusta tms. varten. 

282.00 €
pelkkä testi
COVID-19 -koronavirustauti, IgG/IgM-vasta-aineet
92.30 €
pelkkä testi
COVID testit hoitajan lähetteellä:

Sairaanhoitajan vastaanotosta ja koronatodistuksesta lähetämme sinulle laskun kotiin tai sen voi maksaa toimipisteessä todistusta haettaessa.

Huomaathan, että palvelut eivät ole hoitajan lähetteellä Kela-korvattavia.

 

Sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR tutkimuksella
260.00 €
Sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR+antigeenitutkimuksella
338.00 €
Sairaanhoitajan lähete ja tosidtus PCR + vasta-ainetutkimuksella
350.00 €
Sairaanhoitajan kirjoittama todistus lääkärin määräämästä covid testistä, kun tulos on ollut negatiivinen
32.00 €

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa