Koronatodistus sairaanhoitajan vastaanotolla

Tarvitsetko todistuksen negatiivisesta koronanäytteestä esimerkiksi matkustamista varten? Aavan sairaanhoitaja kirjoittaa sinulle kätevästi todistuksen negatiivisesta koronatestin tuloksesta. Lähete koronatestiin voidaan tehdä puhelinajalla tai sairaanhoitajan vastaanotolla.

Koronaviruksen pika-antigeenitesti (sis. sairaanhoitajan lähetteen + todistuksen) nyt hintaan 139 euroa (perhe/ryhmähinta 127 euroa/hlö).

Saat koronatodistuksen esim. matkaa varten näin

  • Varaa soittoaika Aavan sairaanhoitajalle soittamalla asiakaspalveluun 010 380 3838 tai suoraan Helsingin Kampin sairaanhoitajille 010380 5020 (palvelevat etänä kaikille paikkakunnille).
  • Sairaanhoitaja soittaa sinulle saman päivän aikana. Varmista, että puhelin on lähellä ja olet vapaana vastaamaan. 
  • Saat sairaanhoitajalta tarvitsemasi lähetteen koronatestiin eli covid-19 -näytteenottoon. Sairaanhoitaja varaa samalla ajan näytteenottoon sinulle sopivaan testauspaikkaan sinulle sopivana ajankohtana.
  • Kun testitulos on valmistunut, voit noutaa todistuksen ennalta sovitusta toimipisteestä. Koronatodistus voidaan lähettää sinulle myös sähköisenä.
  • Koronatodistuksesta ilmenee, että laboratoriotutkimuksen perusteella sinulta otettu Covid-19 -näyte on ollut negatiivinen. Huomaathan, että todistus ei ole fit to fly – todistus, eikä ota kantaa muuhun terveydentilaasi ja kykyysi matkustaa lentokoneessa. Muistathan aina itse tarkistaa etukäteen lentoyhtiöstäsi vaadittavat todistustarpeet.

Koronatodistuksen hinta 

Palvelu sisältää sairaanhoitajan kirjoittaman lähetteen, koronatestinäytteen sekä sairaanhoitajan kirjoittaman koronatodistuksen negatiivisesta tuloksesta. Mikäli koronatestin tulos on positiivinen, ohjaamme sinut lääkärin etävastaanotolle. Lääkärin palkkio ja mahdolliset muut tutkimukset eivät sisälly palvelun hintaan.

Hinta muodostuu seuraavasti:

  • sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR-tutkimuksella 245,00 €.

  • sairaanhoitajan lähete ja todistus antigeenitutkimuksella 139,00 €. 

  • sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR- + antigeenitutkimuksella 323,00 €

  • sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR- + vasta-ainetutkimuksella 337,30 €.

Sairaanhoitaja voi kirjoittaa koronatodistuksen lääkärin määräämästä covid-testistä, kun tulos on ollut negatiivinen. Tällöin todistuksen kirjoittamisesta sairaanhoitaja veloittaa 32,00 €.

Huomaathan, että palvelut eivät ole Kela-korvattavia.

Sairaanhoitajan vastaanoton ja koronatodistuksen voi maksaa toimipisteessä näytteenoton yhteydessä tai todistusta haettaessa. 

Otathan huomioon, että laskutamme sairaanhoitajan työn osuuden, vaikka peruisit koronanäytteenottoon tulon määräaikaan mennessä (12 h ennen näytteenottoa). 

Hinnasto

Sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR tutkimuksella
245.00 €
Sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR + vasta-ainetutkimuksella
337.30 €
Sairaanhoitajan lähete ja todistus PCR+antigeenitutkimuksella
323.00 €
Sairaanhoitajan lähete ja todistus antigeenitutkimuksella
139.00 €
Sairaanhoitajan kirjoittama todistus lääkärin määräämästä covid testistä, kun tulos on ollut negatiivinen
32.00 €
COVID-19 koronavirustauti, nukleiinihappo (kval) (PCR-testi)

Koronavirustestauksen hinta Aavassa on yksityisasiakkaalle Kela-korvauksen jälkeen 89 euroa. Kela-korvauksen saa lääkärin lähetteen perusteella tehdystä testeistä. Kela-korvausta ei saa mikäli testi tehdään oireettomalle potilaalle matkustustodistusta tms. varten. 

189.00 €
pelkkä testi
COVID-19-koronavirustauti, antigeeniosoitus

Koronavirustestauksen hinta Aavassa on yksityisasiakkaalle Kela-korvauksen jälkeen 124 euroa. Kela-korvauksen saa lääkärin lähetteen perusteella tehdystä testeistä. Kela-korvausta ei saa mikäli testi tehdään oireettomalle potilaalle matkustustodistusta tms. varten. 

160.00 €
pelkkä testi
COVID-19 -koronavirustauti, IgG/IgM-vasta-aineet
92.30 €
pelkkä testi
COVID-19 nukleiinihappo (PCR) + antigeeninosoitus, yhdistelmätutkimus

Hinta Aavassa on yksityisasiakkaalle Kela-korvauksen jälkeen 131 euroa. Kela-korvauksen saa lääkärin lähetteen perusteella tehdystä testeistä. Kela-korvausta ei saa mikäli testi tehdään oireettomalle potilaalle matkustustodistusta tms. varten. 

267.00 €
pelkkä testi

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa