Kulmakarvojen- ja otsankohotus

Kenelle suositellaan?

Kulmakarvojen laskeutuminen, voimakkaat otsarypyt sekä ihoylimäärä otsalla ovat tyypillisimmät kulmakarvojen kohotusleikkauksen tai otsankohotusleikkauksen aiheet.

Leikkauksen suunnittelu

Kulmakarvojen- ja otsankohotusleikkaus suunnitellaan aina plastiikkakirurgin kanssa yksilöllisesti. Vastaanotolla käydään läpi asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet parhaimman lopputuloksen varmistamiseksi. Plastiikkakirurgi kertoo konsultaatiovastaanotolla toimenpiteeseen valmistautumisesta, toimenpiteen kulusta, toipumisesta, jälkihoidosta sekä toimenpiteeseen liittyvistä riskeistä.

Leikkauksen kulku

Kulmakarvojen- tai otsankohotusleikkaus voidaan tehdä

  • sedaatiossa eli potilas saa rentouttavaa lääkitystä (hinnastossa PP+SED) tai
  • nukutuksessa (hinnastossa YA)

Leikkauksella korjataan otsan alueen, sekä laskeutuneista kulmakarvoista johtuen, yläluomien alueelle syntyneitä ikämuutoksia. Toimenpide tehdään joko tähystyksellä muutamasta pienestä viillosta hiuspohjasta tai hiusrajaan tehdystä leikkausviillosta, etenkin jos ihoylimäärää on paljon.

Kohotusleikkaukseen voidaan yhdistää myös yläluomileikkaus, jossa yläluomen ylimääräistä ihoa poistetaan ja luomipoimu muotoillaan kauniiksi.

Leikkauksen jälkeen

Kulmakarvojen- ja otsankohotusleikkauksen jälkeen kotiin voi päästä hakijan kanssa muutaman tunnin heräämöseurannan jälkeen. Parin viikon ajan tulee välttää fyysistä rasitusta, kumartelua sekä ensimmäinen viikko nukkua sängynpääty kohoasennossa.

Jälkitarkastus ja seuranta

Jälkikontrolli on viikon kuluttua leikkauksesta, leikanneen plastiikkakirurgin vastaanotolla. Ompeleet poistetaan viikon kuluttua. Jälkikontrolli 3-6 kuukauden kuluttua leikkauksesta leikanneen lääkärin vastaanotolla sisältyy leikkauksen hintaan.

Lopputulos

Mustelmaa ja turvotusta saattaa esiintyä 2-3 viikon ajan leikkauksen jälkeen. Lopullinen tulos on nähtävissä 3-6 kuukauden kuluttua leikkauksen jälkeen.

Ajanvaraus

Varaa aika plastiikkakirurgille leikkauksen suunnittelua varten nettiajanvarauksesta tai Aavan asiakaspalvelusta 010 380 3838.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Seuraavat vapaat ajat

Hinnasto

Kulmakarvojen kohotusleikkaus
alk.
2795.00 €
Otsan kohotus, frontal lift, YA
Otsan kohotus, frontal lift, PP+SED

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa