Naprapatia

Mitä on naprapatia?

Naprapatia on tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen sekä toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut manuaalisen lääketieteen hoitomuoto. Naprapaatti tutkii ja hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön nivel-, välilevy- ja pehmytkudosperäisiä kiputiloja, jos vasta-aiheita hoidolle ei ole.

Naprapaatti toimii manuaalisen lääketieteen osaajana terveydenhuollossa ja kuntoutuksessa ja tekee yhteistyötä muiden lääketieteen erikoisalojen ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa. 

Mihin vaivoihin naprapatiasta saa apua?

Tyypillisimmät syyt saapua naprapaatin vastaanotolle ovat selkä- ja niskakivut. Hoidon tarkoitus on normalisoida nivelten liikkuvuutta ja pehmytosien toimintaa sellaisissa nivelissä, joiden liikkuvuus on häiriintynyt. Tätä kautta vähennetään kipuja ja parannetaan toimintakykyä.

Naprapaatin antama hoito perustuu manipulaatiohoitoihin ja muihin manuaalisen hoidon menetelmiin. Nämä menetelmät pohjautuvat tutkittuun tieteelliseen näyttöön, mikä antaa hyvät edellytykset hyviin hoitotuloksiin.

Ajanvaraus

Varaa aikasi naprapaatille nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 380 3838. Jos olet kuntoilija, aktiiviliikkuja tai vaikka huippu-urheilija, voit varata ajan myös yksilölliseen kehonhuoltoon.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Seuraavat vapaat ajat

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa

Lisätietoa naprapatiasta www.naprapaatti.info.