Niska-hartiaseudun verkkovalmennus

Niska-hartiaseudun verkkovalmennuksessa etsitään kivutonta yläselkää. Kahdeksan viikon kuntouttava ohjelma ja ylläpitävät harjoitteet maksavat noin saman verran kuin yksi perinteinen fysioterapiakäynti.

Verkkovalmennukset ovat Aavan fysioterapeuttien suunnittelemia kokonaisuuksia, jotka eivät katso aikaa tai paikkaa. Harjoitteet tehdään itsenäisesti video-ohjeiden avulla. Katso niska-hartiaseudun verkkovalmennuksen ensimmäinen video:

Niska-hartiaseudun kivut kuriin harjoittelulla

Niska-hartiaseudun kivut ovat yleinen vaiva. Erityisesti päätetyötä tekevillä on suuri riski niska-hartiaseudun kipeytymiseen. Huono istuma-asento ja staattinen työ ovat niska-hartiaseudun kipujen suurimpia aiheuttajia.

Niska-hartiaseudun verkkovalmennuksessa korjataan ryhtiä ja vahvistetaan niska-hartiaseudun lihaksia. Lihastreeni vauhdittaa aineenvaihduntaa ja avaa lihasjännityksiä. Lähes jokaisella kivut hellittävät säännöllisellä harjoittelulla.

Mitä niska-hartiaseudun verkkovalmennus sisältää?

Saat käyttöösi fysioterapeuttien suunnitteleman verkkovalmennuksen porrastetusti. Kaikista liikkeistä on havainnolliset videot ja ohjeet toistomääristä. Sinun tehtäväksesi jää vain tehdä harjoitteet säännöllisesti!

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos niska-hartiaseudun kipu on kehittynyt pikkuhiljaa ilman selkeää vammaa tai tapaturmaa. Harjoitukset ovat hyviä myös hyvinvoinnista huolehtimiseen ja ryhdin parantamiseen.

Verkkovalmennuksen aloittaminen

Voit ostaa ja aloittaa verkkovalmennuksen milloin vain. Tutustu niska-hartiaseudun verkkovalmennukseen tarkemmin Aava verkkovalmennuksen sivuilla. Lisätietoa saat tarvittaessa sähköpostitse verkkovalmennus@aava.fi.

Hinnasto

Niska-hartiaseudun verkkovalmennus
89,00 €

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa