Olen 53-vuotias nainen ja yrittänyt viimevuosina suojata kasvoni auringolta, mutta kasvoissani on häiritseviä pigmenttilaikkuja sekä muutama vanha aknearpi nuoruusiältä poskissa. Lisäksi ylähuuleni päällä olevat pystyrypyt häiritsevät. Mitä voi tehdä?

Aavan Naturalis klinikassa on ensimmäisenä Suomessa otettu käyttöön täysin uusinta teknologiaa edustava Dermapen mikroneulauslaite. Dermapen mikroneulaus on aiempaan neulasrullaukseen verrattuna vähemmän traumaa ja vaurioita aiheuttava. Dermapenillä hoito on paitsi tehokkaampaa, turvallisempaa niin myös toipuminen on nopeampaa kun ihoon ei tule ylimääräistä vauriota. Hoidon tekee Dermapen-koulutuksen käynyt plastiikkakirurginen sairaanhoitaja, jolla on lupa tehdä hoitoja Dermapenin pisimmällä neulanpituudella. Vanhalla rullausmenetelmällä neula tulee ihosta vinossa kulmassa ulos, jolloin se repii ihon auki. Uusi Dermapen edustaa kohtisuoraa neulausteknologiaa, jossa 12 neulainen neulauspää lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu. Toisin kuin aiemmilla hoidoilla, Dermapenillä päästään myös herkille ja pienille alueille kuten alaluomet ja ylähuuli. Etuna aiempiin menetelmiin on uusimmassa Dermapenissä neulan pituuden säätömahdollisuus. Poskien alueelle, jonne tarvitaan lisätukea iholle, voidaan valita pitempi neulan pituus kun taas alaluomella voidaan pikkuryppyisyys mennä hoitamaan aivan ripsirajaan asti. Ylähuulen ryppyjen pohjat saadaan hoidettua täsmänä samoin kuin nenä-suupieliuurteet.

Pigmenttilaikkuja hoidettessa mikroneulauksen yhteydessä käytetään tummemmille alueille seerumia joka sisältää mm. kojihappoa sekä muita ihoa vaalentavia turvallisia ainesosia.

Aknearvet saadaan hoidettua ja iho elvytettyä yleensä noin kuudella hoitokerralla. Ikääntyvän ihon anti-ageing hoidoksi Dermapen mikroneulaus tehdään 3-6 kertaa vuodessa, 4-6 viikon välein.

Hoidon jälkeen iho punoittaa hoitopäivän illan, myös nipistely ja kihelmöinti ovat normaalia. Seuraavana päivänä tuntemuksia ei yleensä ole ja olet työkykyinen. Iholle saat laittaa mukaan saamaasi hengittävää meikkivoidetta. Lopputulosta parantavaa kotihoitoa toteutat ohjeen mukaisesti laadukkailla ja ihanilla jälkihoitoseerumeilla ja tehokosteuttavalla jälkihoitovoiteella sekä turvallisella fysikaalisen suojan antavalla aurinkosuojavoiteella jotka saat plastiikkakirurgiselta sairaanhoitajalta mukaasi.

Hoitoa harkitessasi soita ensin plastiikkakirurgiselle sairaanhoitajalle, joka esittää sinulle muutamia kysymyksiä puhelimessa. Voitte varata sitten suoraan ajan Dermapen-mikroneulaukseen.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa