Olen 67-vuotias nainen ja minua häiritsee leukaperissäni roikkuvat pussukat ja kaulalla olevat heltat. Mitä voi tehdä jotta kehtaan taas käyttää kauluksettomia paitoja?

Ikämuutokset tulevat kasvoihin yksilöllisesti ja tästä syystä kasvojen ikämuutosten hoito suunnitellaan jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaikille ei pidä tehdä suunnitelmallisesti aina samanlaista kasvojen kohotusta. Taitava plastiikkakirurgi huomioi aina yksilölliset piirteet ja toteuttaa toimenpiteen näitä persoonallisia piirteitä muuttamatta.

Leukaperissänne olevat pussukat johtuvat ihon ja kasvojen lihasten löystymisestä. Iän myötä kasvoista häviää rasvakudosta ja kun kasvot tyhjenevät, häviää iholta myös ihonalaista tukea. Kasvojen kohotuksessa lihakset ja kudokset tuetaan takaisin ylös, sinne missä ne ovat olleet sekä kaulan alueella ns. platysma-lihaksen reunat lähennetään toisiinsa, kaula muotoillaan kauniiksi ja ylimääräinen venyttynyt iho poistetaan.

Kasvojen kohotusleikkaus vaatii aina ensin konsultaatiokäynnin plastiikkakirurgin vastaanotolla. Jos haluatte tulla ensin käymään maksuttomalla plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatiovastaanotolla keskustelemaan toimenpiteestä, olette lämpimästi tervetullut.

Lue lisää kasvojen ja kaulan kohotuksesta tästä.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa