Olkapään verkkovalmennus

Olkapään verkkovalmennuksessa parannetaan ryhtiä ja etsitään kivutonta olkapäätä. Kahdeksan viikon kuntouttava ohjelma ja ylläpitävät harjoitteet maksavat noin saman verran kuin yksi perinteinen fysioterapiakäynti.

Verkkovalmennukset ovat Aavan fysioterapeuttien suunnittelemia kokonaisuuksia, jotka eivät katso aikaa tai paikkaa. Harjoitteet tehdään itsenäisesti video-ohjeiden avulla. Katso olkapään verkkovalmennuksen ensimmäinen video:

Puutu olkapään kipuun ajoissa

Olkapään kivut johtuvat usein ylävartalon lihasepätasapainosta ja lysähtäneestä ryhdistä. Kun olkapää on ahtautunut, käden liikuttaminen voi olla kivuliasta. Olkapään verkkovalmennuksessa tehdään ylävartaloa vahvistavia ja avaavia liikkeitä.

Olkapään verkkovalmennuksessa treenataan olkapään ja lapaluun alueen lihaksia. Säännöllinen harjoittelu korjaa lihasepätasapainon ja tuo olkapäähän lisää liikelaajuutta.

Mitä olkapään verkkovalmennus sisältää?

Saat käyttöösi fysioterapeuttien suunnitteleman verkkovalmennuksen porrastetusti. Kaikista liikkeistä on havainnolliset videot ja ohjeet toistomääristä. Sinun tehtäväksesi jää vain tehdä harjoitteet säännöllisesti!

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos olkapään kipu on kehittynyt pikkuhiljaa ilman selkeää vammaa tai tapaturmaa. Harjoitukset ovat hyviä myös olkapäävaivojen ennaltaehkäisyyn ja ryhdin parantamiseen.

Verkkovalmennuksen aloittaminen

Voit ostaa ja aloittaa verkkovalmennuksen milloin vain. Tutustu palveluumme tarkemmin Aava verkkovalmennuksen sivuilla. Lisätietoa saat tarvittaessa sähköpostitse verkkovalmennus@aava.fi.

Hinnasto

Olkapään verkkovalmennus
99,00 €

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa