Polven verkkovalmennus

Polven verkkovalmennuksessa treenataan koko jalkaa, jolloin liikeradat oikenevat ja polvea tukevat lihakset vahvistuvat. Kahdeksan viikon kuntouttava ohjelma ja ylläpitävät harjoitteet maksavat noin saman verran kuin yksi perinteinen fysioterapiakäynti. 

Polven verkkovalmennus on fysioterapeuttien suunnittelema kokonaisuus, joka ei katso aikaa tai paikkaa. Harjoitteet tehdään itsenäisesti video-ohjeiden avulla. Katso polven verkkovalmennuksen ensimmäinen video:

Koko jalan vahvistaminen auttaa polvikipuun

Onko sinulla polvikipua rasituksen aikana tai sen jälkeen? Heräätkö seuraavana aamuna kipeään polveen? Oletko käynyt lääkärissä eikä selvää syytä vaivalle ole löytynyt? Polvikipu voi johtua lantion tai nilkan virheasennosta.

Polven verkkovalmennus sisältää liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kestävyysharjoittelua. Suurin osa lantion, alaselän ja nilkan toimintahäiriöistä johtuvista polvikipupotilaista toipuu harjoittelun avulla oireettomiksi.

Mitä polven verkkovalmennus sisältää?

Saat käyttöösi fysioterapeuttien suunnitteleman verkkovalmennuksen porrastetusti. Kaikista liikkeistä on havainnolliset videot ja ohjeet toistomääristä. Sinun tehtäväksesi jää vain tehdä harjoitteet säännöllisesti!

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos polven kipu on kehittynyt vähitellen ilman selkeää vammaa tai tapaturmaa. Harjoitukset ovat hyviä myös polvivaivojen ennaltaehkäisyyn.

Verkkovalmennuksen aloittaminen

Voit ostaa ja aloittaa verkkovalmennuksen milloin vain. Tutustu palveluumme tarkemmin Aava verkkovalmennuksen sivuilla. Lisätietoa saat tarvittaessa sähköpostitse verkkovalmennus@aava.fi.

Hinnasto

Polven verkkovalmennus
99,00 €

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa