Todistus koronarokotuksesta

Voit saada Aavasta koronarokotustodistuksen, kun olet saanut rokoteannoksesi. Kyseessä on Lääkärikeskus Aavan englanninkielinen todistus, jonka avulla sairaanhoitaja tai lääkäri allekirjoituksellaan vahvistaa saamasi koronarokotukset. Todistus annetaan ensijaisesti toisen rokotuskerran jälkeen. Jos tarvitset todistuksen välttämättömistä syistä esimerkiksi matkustamista varten, voidaan koronarokotustodistus kirjoittaa jo ensimmäisen rokotekerran jälkeen.

Saat koronarokotustodistuksen näin:

Aavan työterveysasiakkaat

  • Jos olet Aavan työterveyshuollon asiakas ja sinut rokotetaan työterveyden kautta, voit pyytää todistuksen suoraan rokottavalta henkilöltä.
  • Voit tarvittaessa myös pyytää todistuksen koronarokotuksesta myöhemmin omalta työterveyshoitajaltasi.

Muut asiakkaat

  • Jos olet saanut koronarokotuksen muualla kuin Aavassa ja tarvitset todistuksen koronarokotuksesta, varaa soittoaika Aavan sairaanhoitajalle soittamalla asiakaspalveluun 010 380 3838 tai suoraan Helsingin Kampin sairaanhoitajille 010 380 5020 (palvelevat etänä kaikille paikkakunnille).
  • Sairaanhoitaja soittaa sinulle saman päivän aikana. Varmista, että puhelin on lähellä ja olet vapaana vastaamaan. Jos tarvitset todistuksen matkustamista varten, otathan esille myös passisi.
  • Sairaanhoitaja tarkistaa potilastietojärjestelmästä/Kanta-palvelusta saamasi koronarokotteet ja kirjoittaa koronarokotustodistuksen.
  • Voit noutaa todistuksen ennalta sovitusta toimipisteestä. Otathan mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.
  • Koronarokotustodistuksesta ilmenee, milloin rokotus/rokotteet on annettu ja mitä rokotetta on käytetty.
  • Todistuksen voi kirjoittaa myös lääkäri esimerkiksi muun vastaanoton yhteydessä.

Hinta

Koronarokotetodistus annetaan ilman veloitusta kaikille, jotka saavat rokotteen Aavassa. Huomaathan, että tällä hetkellä Aavassa rokotetaan ainoastaan työterveyshuollon asiakkaita, jotka ovat tehneet sopimuksen rokottamisesta Aavan kanssa.

Hinta todistukselle, joka kirjoitetaan muualla annetusta koronarokotteesta, on 30 €.

Hinnasto

Todistus muualla annetusta koronarokotuksesta

Koronarokotetodistus annetaan ilman veloitusta kaikille, jotka saavat rokotteen Aavassa. Huomaathan, että tällä hetkellä Aavassa rokotetaan ainoastaan työterveyshuollon asiakkaita, jotka ovat tehneet sopimuksen rokottamisesta Aavan kanssa.

30.00 €

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa