Vatsa ja suolisto

Onko sinulle ilmaantunut huolestuttavaa vatsakipua? Reagoitko herkästi vatsallasi ruokaan? Kärsitkö vatsan turvotuksesta, ummetuksesta, pitkittyneestä ripulista tai onko ulosteessasi näkynyt verta? Epäiletkö keliakiaa tai tulehduksellista suolistosairautta?

Meiltä saat selityksen ja avun vatsavaivoihisi. Aavan GastroLääkärit ovat erikoistuneet mahasuolikanavan ja maksasairauksien vaivoihin ja hoitoon. Gastroenterologien ja muiden alan asiantuntijoiden vastaanottojen lisäksi Aavalla tehdään laadukkaita tähystys- ja kuvantamistutkimuksia. Aavassa vastaanottavat myös asiantuntevat ravitsemusterapeutit. Ravitsemusterapia on tärkeä osa vatsa- ja suolistovaivojen hoitoa.

 

Lisätietoa gastroenterologisista toimenpiteistä saat soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838 tai ottamalla yhteyttä GastroLääkäreiden toimenpidehoitajiin kampingastrolaakarit@aava.fi.

Varaa aika gastroenterologille nettiajanvarauksestamme (valitse erikoisalaksi gastroenterologia), tai soittamalla Aavan ajanvaraukseen 010 380 3838.