Vesisuihku-rasvaimu (WAL, Body-Jet)

Kenelle suositellaan?

Lääkärikeskus Aavan Naturalis klinikassa on käytössä maailmalla kovassa suosiossa oleva vesisuihkurasvaimu (WAL, Body-Jet). Vesisuihkurasvaimu on ainutlaatuinen ja hellävarainen menetelmä jossa kehosta poistetaan paikallisia rasvakertymiä. Käsitelty alue on tasaisempi ja iho kiinteämpi. Vesisuihkurasvaimu on kehittynein ja tehokkain rasvaimumenetelmä. Toipumisaika vesisuihkurasvaimun jälkeen on lyhyempi kuin perinteisellä rasvaimumenetelmällä tehtynä.

Aikuiselle ei synny uusia rasvasoluja, joten toimenpiteellä poistetut rasvasolut ongelma-alueelta ovat pysyvästi poissa. Vesisuihkurasvaimulla voidaan hoitaa vatsan, kylkien, reisien, pohkeiden ja olkavarsien alueita sekä miehen rintojen liikakasvua tehokkaasti ja turvallisesti.

Rasvaimulla imettyä omaa rasvaa voidaan halutessa siirtää muotoilemaan esimerkiksi rintoja, poskipäitä tai pakaroita. Rasvansiirrolla voidaan hoitaa myös vartalolla olevia kudospuutoksia tai kuopallaan olevia arpia.   

Leikkaavan plastiikkakirurgin konsultaatiokäynti

Rasvaimu suunnitellaan aina plastiikkakirurgin kanssa konsultaatiovastaanotolla. Vastaanotolla käydään läpi asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet parhaimman lopputuloksen varmistamiseksi. Plastiikkakirurgi kertoo konsultaatiovastaanotolla rasvaimutoimenpiteeseen valmistautumisesta, toimenpiteen kulusta, toipumisesta, jälkihoidosta sekä toimenpiteeseen liittyvistä riskeistä.

Vesisuihkurasvaimu tehdään usein paikallispuudutuksessa

Nykyaikaisella WAL Body Jet -vesisuihkurasvaimulaitteella voidaan poistaa rasvaa melko laajoilta alueita paikallispuudutuksessa, mutta suuret rasvaimut tehdään nukutuksessa.

Toimenpiteen jälkeen

Yleensä rasvaimutoimenpiteet ovat päiväkirurgisia eli kotiin pääsee muutaman tunnin kuluttua toimenpiteestä. Tällöin kotiin lähtiessä tulee olla hakija.

Toipuminen

Vesisuihkurasvaimulla käsitellyillä alueilla esiintyy mustelmia ja turvotusta 2–3 viikon ajan. Lopullinen tulos näkyy vasta muutaman kuukauden kuluttua rasvaimun jälkeen.

Rasvaimun ja vesisuihkurasvaimun jälkihoito on tärkeää. Tukitekstiiliä pidetään 3–6 viikkoa rasvaimun jälkeen. Sairasloman tarve riippuu  toimenpiteen laajuudesta ja vaihtelee parista päivästä noin viikkoon.

Jälkitarkastus ja seuranta

Jälkikontrolli on viikon kuluttua vesisuihkurasvaimusta plastiikkakirurgin vastaanotolla. Haavaan on laitettu sulavat ompeleet, joita ei tarvitse poistaa. Jälkikontrolli kuuden kuukauden kuluttua sisältyy toimenpiteen hintaan.

Lopputulos

Alueella mihin rasvaimu on tehty saattaa esiintyä mustelmaa ja turvotusta 2-3 viikon ajan rasvaimun jälkeen. Lopullinen tulos on nähtävissä noin 3 kuukauden kuluttua.

Ajanvaraus

Varaa aika plastiikkakirurgille toimenpiteen suunnittelua varten nettiajanvarauksesta tai Aavan asiakaspalvelusta 010 380 3838.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

 

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa