Todistus koronarokotuksesta

Voit saada Aavasta koronarokotustodistuksen, kun olet saanut rokoteannoksesi. Kyseessä on Lääkärikeskus Aavan englanninkielinen todistus, jonka avulla sairaanhoitaja tai lääkäri allekirjoituksellaan vahvistaa saamasi koronarokotukset. Todistus annetaan ensijaisesti toisen rokotuskerran jälkeen. Jos tarvitset todistuksen välttämättömistä syistä esimerkiksi matkustamista varten, voidaan koronarokotustodistus kirjoittaa jo ensimmäisen rokotekerran jälkeen.

Saat koronarokotustodistuksen näin:

Aavan työterveysasiakkaat

  • Jos olet Aavan työterveyshuollon asiakas ja sinut rokotetaan työterveyden kautta, voit pyytää todistuksen suoraan rokottavalta henkilöltä.
  • Voit tarvittaessa myös pyytää todistuksen koronarokotuksesta myöhemmin omalta työterveyshoitajaltasi.

Muut asiakkaat

  • Jos olet saanut koronarokotuksen muualla kuin Aavassa ja tarvitset todistuksen koronarokotuksesta, varaa vastaanottoaika Aavan sairaanhoitajalle soittamalla asiakaspalveluun 010 380 3838.
  • Sairaanhoitaja tarkistaa joko rokotuskortista/muusta virallisesta dokumentista tai potilastietojärjestelmästä/Kanta-palvelusta saamasi koronarokotteet, ja kirjoittaa tämän perusteella koronarokotustodistuksen. Otathan vastaanotolle mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.
  • Koronarokotustodistuksesta ilmenee, milloin rokotus/rokotteet on annettu ja mitä rokotetta on käytetty.
  • Todistuksen voi kirjoittaa myös lääkäri esimerkiksi muun vastaanoton yhteydessä.

Koronarokotustodistuksen hinta

Koronarokotetodistus annetaan ilman veloitusta kaikille, jotka saavat rokotteen Aavassa. Huomaathan, että tällä hetkellä Aavassa rokotetaan ainoastaan työterveyshuollon asiakkaita, jotka ovat tehneet sopimuksen rokottamisesta Aavan kanssa.

Hinta todistukselle, joka kirjoitetaan muualla annetusta koronarokotteesta, on 30 €.

FacebookTwitterLinkedIn