Dermapen 4 mikroneulaushoito

Dermapen4 on markkinoiden uusin, tehokkain ja vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmä. Hoidon toteuttaa aina koulutettu plastiikkakirurginen sairaanhoitaja, jolla on pitkä kokemus ihon esteettisistä hoidoista.

Mihin Dermapen 4 mikroneulaushoito soveltuu?

 • Dermapen kiihdyttää hiustenkasvua, sekä tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen
 • Hoidolla voidaan madaltaa raskausarpia
 • Dermapenin avulla saadaan aikaan laajamittainen biologinen korjausprosessi ihossa, se korjaa tehokkaasti aknearpisuutta sekä arpia
 • Menetelmällä pystytään häivyttämään pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten ylähuulen päällä sekä silmänympärysiholla
 • Dermapenin kohtisuora mikroneulaus on ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulausmenetelmä couperosa-ihon hoitoon
 • Dermapen parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa
 • Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia
 • Dermapen elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin kasvoissa, kaulalla, dekolteella ja kämmenselissä

Dermapen4-mikroneulaus vai mikroneulausrulla?

Kohtisuora Dermapen4 -mikroneulaus ei aiheuta ihoon epätoivottua repivää traumaa ja vaurioita kuten perinteiset mikroneulausrullat tekevät. Dermapen mikroneulaustoimenpide ei ole kivulias, koska se tehdään aina voidepuudutuksessa.

Käytettävällä mikroneulausmenetelmällä, sekä syntyvien mikroreikien määrällä on suora merkitys myös ihossa käynnistyvän biologisen korjausprossin laajuuteen.

Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset Dermapen 4 -mikroneulauspäät minimoivat tulehduksen riskiä ja portaattomasti säädettävä mikroneulapään pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Dermapen4 -mikroneulauksella voidaan hoitaa turvallisesti herkkiäkin alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaustelalla hoitamaan, esimerkiksi alaluomien pikkuryppyisyyttä hyvin lähellä ripsirajaa sekä ylähuulen päällä olevia ryppyjä. Dermapen4 laitteella saadaan aikaan tehokkaita tuloksia niin ikääntyvän ihon, kuin medikaalisessa aknearpien hoidossa.

Valmistautuminen toimenpiteeseen

Hoitoalueella ei saa olla aktiivista huuliherpesrakkulaa. Hoito voidaan tehdä vasta kun iho on parantunut. Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa ennaltaehkäisevästi aloittaa reseptivapaa herpes-estolääkitys tablettimuotoisena edellisenä päivänä.

Meikit puhdistetaan pois ennen puudutevoiteen levittämistä.

Dermapen 4 mikroneulauksen kulku ja hoitotulos

Dermapen4 -mikroneulaushoito tehdään voidepuudutuksella. Puudutevoide annetaan vaikuttaa hetken, jonka jälkeen se pyyhitään pois ja iho desinfioidaan.

Dermapen4 -mikroneulauksessa kohtisuoraan värähtelevä mikroneulauspää jossa on 16-mikroneulaa, lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Ihon mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi, jonka seurauksena iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu.

Dermapen4 kohtisuorassa mikroneulaushoidossa mikroskooppiset kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää patentoituja mesoglide antioksidantteja, sinkkiä, ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa tai maksaläiskiä vaalentavaa mesoterapia-ainetta.

Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta, ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Toimenpiteen jälkeen

Dermapen4 -mikroneulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio. Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja neuvoo jälkihoidossa ja halutessasi voit ostaa laadukkaat medikaaliset Medik8 ihonhoitotuotteet kotiin.

Ihon hoito kotona:

 • Älä käytä hoidetulle alueelle viikkoon aloe veraa sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepantheniä.
 • Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan
 • Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä 4-5 päivää hoidon jälkeen, voit tehdä hellävaraisen kuorinnan. Älä käytä hedelmähappoja.
 • Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua eikä kylmää viimaa
 • Meikata saat seuraavasta aamusta normaalisti
 • Käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta min.SK30
 • Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon
 • Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua
 • Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan

Kokemuksia välittömästi Dermapen4 -mikroneulauksen jälkeen

Dermapen hoidon jälkeen iholla on tasainen lievä punoitus, mutta siihen voidaan laittaa välittömästi hoidon jälkeen hengittävä erikoismeikkivoide, jolloin voit palata normaalitoimiisi.

Ota mukaasi kevyt huivi, jolla voit helposti häivyttää dekolteelle jäävän hennon rajan. Punoitus on yleensä poissa noin kuuden tunnin kuluttua. Ihossa ei näy reikiä, naarmuja, verta eikä mustelmia.

Ihon immunologisen toiminnan aktivoituessa saattaa iho olla ensimmäisinä päivinä hyvin kuiva. Tällöin on tärkeää kosteuttaa ihoa. Tehostettua ihon kosteutusta kannattaa suosia ainakin ensimmäinen viikko. Tämä parantaa myös Dermapen hoidon tulosta.

Ajanvaraus

Varaa aika Dermapen 4 -mikroneulaushoitoon Hannamari Dietzille puhelimitse 050 306 9160 tai hannamari.dietz@aava.fi. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä Aavan asiakaspalveluun puhelimitse 010 380 3838.

FacebookTwitterLinkedIn
Artikkelit ja tiedotteet
Aava-kallio Syyllisyyden lihavuudesta on loputtava –  Lääkäri Emilia Huvisen uutuuskirja sukeltaa lihavuuden taustoihin
Lihavuuden taustalla vaikuttavat monet kehon biologiset tekijät. On korkea aika vapautua itsekurin puutteeseen tai omaan kykenemättömyyteen liittyvistä leimoista sekä syyllisyyden ja häpeän tunteista. Lihavuustutkija ja Aavan naistentautien erikoislääkäri Emilia Huvinen on julkaissut kirjan lihavuudesta ja sen ymmärtämisestä.
Lue lisää
Aava Aavalle ja Pikkujätille myönnetty ISO27001 tietoturvasertifiointi
Sertifiointi osoittaa, että Aava ja Pikkujätti noudattavat korkeimpia tietoturvakäytäntöjä taaten turvalliset ja luotettavat terveydenhuollon palvelut asiakkaille.
Lue lisää
migreeni-blogi Migreenin ymmärtäminen – uudet hoitovaihtoehdot ja läpimurrot
Migreeni ei ole vain tavallinen päänsärky. Se on krooninen sairaus, joka voi vaikuttaa merkittävästi ihmisen elämänlaatuun. Aavan neurologian erikoislääkäri, dosentti Filip Scheperjans kertoo migreenin uusimmista hoitovaihtoehdoista blogikirjoituksessaan.
Lue lisää