Kasvojen kuorintahoito (Dermaplaning)

Mitä Dermaplaning tarkoittaa ja mihin sitä käytetään?

Dermaplanning on ihon kuorintahoito, joka tekee ihosta sileämmän poistamalla ihosolujen uloimman kerroksen. Se poistaa häiritsevän, kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei lisää karvan kasvua tai muuta sen laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Dermaplanning auttaa myös lääkeaineiden ja kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon.

Kenelle Dermaplaning-hoito soveltuu?

Tämä kevythoito on ihanteellinen niille, joilla on epätasainen iho. Dermaplanning sopii loistavasti myös niille, joilla on ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja kivuttomaksi vaihtoehdoksi vahaukselle. Dermaplanning-hoito toimii myös miehille, jotka kärsivät parranajosta aiheutuvista karvatupen tulehduksesta.

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Hoitoa ei suositella niille, joiden iholla on tulehdusta, aktiivisessa vaiheessa oleva akne tai muuta sairautta. Hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle.

Toimenpiteen kulku ja hoitotulos

Ihon pintakerroksen hallittuun kaapimiseen käytetään erikoisterää. Toimenpide suoritetaan turvallisesti plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan suorittamana.

Toimenpiteen jälkeen

Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta, eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua. Dermaplanning-hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa.

Ajanvaraus

Varaa aika plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan vastaanotolle nettiajanvarauksesta tai Aavan asiakaspalvelusta 010 380 3838.

FacebookTwitterLinkedIn
Artikkelit ja tiedotteet
Työterveys

Aava Hämeenlinnan työterveystoiminta kasvaa liiketoimintakaupan myötä

Aava vahvistaa toimintaansa työterveyspalveluiden tuottajana Hämeenlinnassa liiketoimintakaupan myötä. Finla Työterveys Oy myy Hämeenlinnan työterveysliiketoiminnan Lääkärikeskus Aavalle.
Lue lisää
d-vitamiinia

D-vitamiini – paljonko on tarpeeksi?

D-vitamiini on elimistölle välttämätön vitamiini, josta suomalaisilla on talvikuukausina puutetta. Tilanne on helppo korjata D-vitamiinilisällä, mutta todellinen tarve selviää vain D-vitamiinitasojen mittauksella. Sisätautien erikoislääkäri Ari Aimolahti kertoo, milloin mittaus on syytä tehdä ja millaisia oireita D-vitamiinin puutos voi aiheuttaa.
Lue lisää
Mononukleoosi

Mononukleoosi eli pusutauti – kaikki saavat tartunnan, mutta vain osa oirehtii

Mononukleoosi on pääasiassa pikkulasten, teinien ja nuorten aikuisten tauti. Sen tarttuminen tapahtuu ennen kaikkea syljen välityksellä, useimmiten suutelemalla. Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Jarkko Korpi kertoo, millaisia pusutaudin oireet ovat ja mitä erityispiirteitä sairauteen liittyy.
Lue lisää