Sykevälivaihtelumittaus (Firstbeat)

FacebookTwitterLinkedIn

Sykevälivaihtelumittaus tunnistaa ihmisen fysiologisia tiloja mm. palautumista ja kuormittumista. Menetelmää voidaan käyttää osana työpaikkaselvitystä tai terveystarkastusta, ja sen avulla saadaan monipuolista tietoa henkilön fyysisestä ja psyykkisestä kuormituksesta.

Mittauksen avulla tunnistat työn, vapaa-ajan ja levon vaikutukset itseesi:

  • Palaudu paremmin työpäivän ja yön aikana
  • Hallitse stressiä ja tunnista kuormittavat tekijät
  • Liiku oikein

Mitä mittaus tarjoaa yrityksellesi?

Mitattavaa tietoa hyvinvoinnista:

  • Jokaiselle työntekijälle keinot hyvinvoinnin rakentamiseen (henkilökohtainen raportti jokaiselle työntekijälle)
  • Näe miten organisaatiosi voi (anonyymi ryhmäraportti)
  • Kohdista hyvinvoinnin investoinnit oikein
  • Vaikuta riskiryhmiin ajoissa
  • Pienennä työkyvyttömyysriskiä
  • Vähennä sairauslomista koituvia kustannuksia
  • Uutta ja innostavaa rutiinitarkastusten rinnalle

Miten mittaus tehdään?

Mittalaite tilataan sähköpostilinkin kautta kotiin tai työpaikalle. Saat postitse mittarin ja kourallisen elektrodeja. Pidät mittaria kolme vuorokautta pois lukien suihku, sauna ja uiminen. Mittauspäivistä kaksi on työpäiviä ja yksi vapaa. Mittauksen jälkeen palautat mittarin palautuskuoressa Firstbeatille. Aavan asiantuntija purkaa mittausdatan, muodostaa siitä raportin sekä antaa henkilökohtaisen palautteen ja ohjeet perustuen mittaukseen. Saat havainnollisen mittausraportin palautetilaisuudesta myös kirjallisena mukaasi.

Tiedustele lisää:

Työterveyshuollosta

jenna.rantala@aava.fi

sari.nuikki@aava.fi

Artikkelit ja tiedotteet
Yksityinen_sairaala_Aava/

Lämminhenkinen yksityinen sairaala – 8 syytä valita Aava

Aava on suomalainen perheyritys, jonka sairaala sijaitsee ydinkeskustassa Helsingissä Aava Kampin yhteydessä. Arvoihimme kuuluu, että sinua hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja lämmöllä ja saat tukea, jos leikkaus jännittää. Käyntisi jälkeenkään et jää yksin, vaan lääkäri seuraa toipumistasi. On monta syytä valita Aavan sairaala – tässä niistä kahdeksan.
Lue lisää
aurinkoihottuma-punoittaa-ja-kutisee/

Aurinkoihottuma – Mikä siihen auttaa ja kenelle sopii valohoito?

Kutittaa, punoittaa ja näppylöitäkin nousee – aivan kuin iho olisi allerginen auringolle! Aurinkoihottuma vaivaa jossain vaiheessa jopa joka viidettä suomalaista. Paras keino välttyä siltä on suojata iho auringolta, mutta myös siedätyshoitoa on tarjolla. Lääkärikeskus Aavan ihotautien ja allergologian erikoislääkäri Katariina Mähönen kertoo, mitä läiskille ja näpyille voi tehdä.
Lue lisää
rustovaurio/

Rustovaurion etenemistä voi ehkäistä – Tiesitkö nämä 7 asiaa rustovammoista?

Jos rusto on kerran vaurioitunut, se ei yleensä enää parane. Hyvä uutinen on se, että liikunta ja painonhallinta vähentävät kipuja ja voivat ehkäistä rustovaurion pahenemista ja äitymistä nivelrikoksi asti. Lääkärikeskus Aavan tuki- ja liikuntaelinsairauksien vastuulääkäri Joakim Lindfors jakaa tärkeimmät faktat rustovaurioista ja kertoo, millaisesta hoidosta voi olla apua.
Lue lisää