Röntgenhoitaja, Aava ja Pikkujätti Hyvinkää

RÖNTGENHOITAJA

Lääkärikeskus Aava ja Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti Hyvinkää

Etsimme mukavaan tiimiimme vastuullista ja positiivisen asenteen omaavaa röntgenhoitajaa, jolle erinomaisen asiakaskokemuksen luominen ja työssä viihtyminen on yhtä tärkeää kuin meillekin.

Röntgenhoitajana toteutat laadukasta kuvantamista natiivi-, mammografia- ja uä-tutkimusten osalta. Röntgenhoitaja avustaa radiologia toimenpiteissä ja huolehtii röntgenlaitteiston ja kuvantamisen laatuasioista ja siitä, että ne ovat ajan tasalla, sekä osallistuu vastaanotossa työskentelyyn silloin kun kuvantamistutkimuksia ei ole.

Asiakkainamme Hyvinkäällä on niin työterveys- kuin yksityisasiakkaitakin. Palvelemme suurella sydämellä sekä aikuisia että lapsia.

Työssä onnistumisessa sinua auttaa

  • asiakaspalveluhenkisyys ja joustavuus
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • reipas työote sekä kyky niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyyn
  • kiinnostus oman työn kehittämiseen
  • kyky säilyttää ammattimainen, asiakkaan huomioonottava työskentelytyyli myös kiireen ja paineen alla

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, jossa työvuorot sijoittuvat noin klo 8-16 välille. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla tehtävän edellyttämä pätevyys (röntgenhoitajan AMK tutkinto) ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Edellytämme suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 12.9.2021 mennessä tästä linkistä.

Saila Kautonen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Hänet tavoitat puhelimitse numerosta 0505274357. Mikäli et häntä tavoita, voit laittaa hänelle myös sähköpostia saila.kautonen@aava.fi

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan uuden tiimiläisen löytyessä. Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!


Millainen työpaikka Aava on?
Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.
Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.
Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.