Röntgenhoitaja, Aava Tapiola

RÖNTGENHOITAJA

Lääkärikeskus Aava Tapiolaan

Etsimme mukavaan tiimiimme vastuullista ja positiivisen asenteen omaavaa röntgenhoitajaa, jolle erinomaisen asiakaskokemuksen luominen ja työssä viihtyminen on yhtä tärkeää kuin meillekin.

Röntgenhoitajana toteutat laadukasta kuvantamista natiivi-, mammografia- ja uä-tutkimusten osalta. Röntgenhoitaja avustaa radiologia toimenpiteissä ja huolehtii röntgenlaitteiston ja kuvantamisen laatuasioista ja siitä, että ne ovat ajan tasalla. Meillä on mahdollisuus päästä myös mukaan kehittämään, vastaamaan työhyvinvoinnista ja tekemään hallinnollisia tehtäviä.  Asiakkainamme Tapiolassa on niin työterveys- kuin henkilöasiakkaitakin. Palvelemme suurella sydämellä sekä aikuisia että lapsia.

Työssä onnistumisessa sinua auttaa

  • asiakaspalveluhenkisyys ja joustavuus
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • reipas työote sekä kyky niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyyn
  • kiinnostus oman työn kehittämiseen
  • kyky säilyttää ammattimainen, asiakkaan huomioonottava työskentelytyyli myös kiireen ja paineen alla

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen kaksivuorotyö, johon saattaa jatkossa sisältyä myös viikonloppuvuoroja. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä syyskuun aikana.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla tehtävän edellyttämä pätevyys (röntgenhoitajan tutkinto) ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Edellytämme suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 15.9.2021 mennessä tästä linkistä.
Tina Ahlfors-Heinonen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Hänet tavoitat parhaiten ti 1.9. klo 15-16 puhelimitse numerosta 046-8514548. Mikäli et Tinaa tavoita, voit laittaa hänelle myös sähköpostia tina.ahlfors-heinonen@pikkujatti.fi

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!


Millainen työpaikka Aava on?
Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.
Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.
Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.