Sairaanhoitaja, Aava Kamppi GastroLääkärit

Haemme Lääkärikeskus Aava Kampin GastroLääkärit/toimenpideosastolle

SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Oletko kiinnostunut työskentelemään maha-ja suolistoalueen tähystyksissä, gastrokirurgisissa sekä urologisissa toimenpiteissä lääkärin työparina?

Työ on kokopäivätyötä ja työaikaan kuuluu päivä- sekä iltavuoroja.

Työ alkaa 1.10.2020, koeaika ja palkkaus TES:n mukaisesti. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme Sinulle kehittyvän työpaikan luotetussa suomalaisessa perheyrityksessä huikeilla työsuhde-eduilla sekä tavoitteellisen työympäristön aivan Helsingin ytimessä. Kampin sairaalan GastroLääkärit-osasto tarjoaa sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä mm. maha- ja suolistoalueen tähystyksissä, gastrokirurgiassa, urologisissa pientoimenpiteissä sekä verisuonten vaahtoruiskutuksissa.Tehtävä on monipuolinen ja vastuullinen.

Odotamme Sinulta

  • suoritettua sairaanhoitajan laillistettua tutkintoa sekä työkokemusta gastroenterologiasta että urologiasta
  • että kerrot, miten toteutat tavoitteellista ja asiakaskeskeistä palveluasennetta sekä joustavuutta työajoissa että hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • reipasta työotetta, kerro miten tämä ilmenee toiminnassasi
  • esimerkkiä organisointikyvystä ja oma-aloitteellisuudesta
  • tuntemusta ja hallintaa kivun hoidossa käytettäviin lääkkeisiin sekä käytännön kokemusta kivun arviointi- ja hoitomenetelmistä

Yhteydenotot ja lisätiedustelut sähköpostitse tiimipäällikkö Paula Karjalainen, paula.karjalainen@aava.fi huomioithan ystävällisesti vastausviiveen kesäloman ajan.

Lähetä hakemuksesi jo nyt ansioluetteloineen, kuitenkin viimeistään 31.8.2020 mennessä tästä linkistä.
Haastattelut toteutetaan syyskuun aikana.
 

Tätä Lääkärikeskus Aava on

Rautainen ammattilainen

Panostamme Aavassa ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen. Tarjoamme työntekijöillemme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua.

Sujuva huolenpitäjä

Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys. Johdamme henkilöstöä siten, että työntekijät tuntevat aitoa työn tekemisen iloa sekä halua kehittää itseään. Aavassa on vahva välittämisen ja kiittämisen kulttuuri – meillä viihdytään ja vaihtuvuus on pientä. "Kyllä hoituu!" on arvomme ja lupauksemme.

Rohkea uudistaja

Suhtaudumme avoimesti rohkeisiinkin ideoihin ja haluamme uudistaa sekä omaa toimintaamme että koko toimialaa. Suurimmat investointimme kohdistuvat ennakoivan terveydenhuollon ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Kunnioitamme perinteitä, mutta uskallamme ravistella rakenteita.

Vastuullinen suomalainen perheyritys

Yrityksen perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät paitsi lämpimässä asiakaspalvelussa myös Aavan toimintaa ohjaavissa arvoissa. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kannamme yhteiskuntavastuumme ylpeydellä.

 

Ilmoitus julkaistu 30.6.2020