Sairaanhoitaja, Aava Turku

Etsimme sairaanhoitajakollegaa äitiyslomasijaisuuteen

Työsi sisältää sairaanhoitajan itsenäistä vastaanottoa, lääkehoidon toteuttamista, haavahoitoja ja rokottamista, akuuttihoitotyötä, toimenpiteissä avustamista sekä muita monipuolisia sairaanhoidollisia tehtäviä.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, vastuullisuutta sekä hyviä vuorovaikutus – ja tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on kyky organisoida ja toimia itseohjautuvasti. Osaat säilyttää ammattimaisen työskentelytyylin myös kiireen ja paineen alla.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, viihtyisän työympäristön ja monipuolisen työnkuvan, mukavat työkaverit, ammatillisen tuen sekä kivoja henkilöstöetuja, kuten erinomaiset edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Sijaisuuden kesto on tässä vaiheessa arviolta 31.12.2022 asti. Toivomme sinun pystyvän tulla mukaan tiimiimme maaliskuun 2022 alussa.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 6.2.2022 mennessä tästä linkistä.  Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuusairaanhoitaja Armi Jortikka, armi.jortikka@aava.fi tai projektipäällikkö Oili Karlsson, oili.karlsson@aava.fi, puh. 045 1043943.


Millainen työpaikka Aava on?

Lääkärikeskus Aava ja Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti ovat osa 100-prosenttisesti suomalaista perheyhtiötä, jonka arvoissa ihminen, pieni taikka suuri, on aina ytimessä. Ihmisläheisyys ja yrittäjähenkisyys näkyy kaikessa tekemisessämme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.  Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Haluamme luoda välittävää ja välitöntä yrityskulttuuria, jossa jokaisella on hyvä olla ja jokaisella on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.

Tervetuloa meille!