Sairaanhoitaja/Bioanalyytikko kliinisen fysiologian tutkimuksiin

Aava Kampin mukavassa ja ammattitaitoisessa laboratoriotiimissä kollegan paikka auki sinulle

SAIRAANHOITAJA/BIOANALYYTIKKO kliinisen fysiologian tutkimuksiin

Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia ja meille erinomainen asiakaspalvelu on sydämen asia – Onhan sinullekin? Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi. Työskentelemme vastuullisen ja pitkäjänteisen toiminnan eteen rohkeasti ja työstä iloiten yrittäjäasenteella. Tervetuloa mukaan kivaan porukkaamme!

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme, sekä erinomaisen sijainnin aivan Kampin kauppakeskuksen vieressä. Työpäiväsi koostuu  KLF-tutkimuksista, joten aiempi kokemus ja osaaminen kliinisen fysiologian tutkimuksista on välttämätöntä.  Lisäksi arvostamme näytteenottotaitoisuutta. Tarvittaessa pystyt työskentelemään myös Pikkujätin puolella, sillä me Kampissa palvelemme suurella sydämellä niin aikuisia kuin lapsiakin.

Hyvä organisointikyky, reipas työote ja kyky työskennellä niin yksin kuin tiimissäkin auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Välillä on kiirettä, mutta kyky säilyttää ammattimainen työskentelytyyli myös silloin on tärkeää.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla tehtävän edellyttämä pätevyys työskennellä sairaanhoitajana tai bioanalyytikkona, sekä olla voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Tehtävä on kokoaikainen kaksivuorotyö (työskentelemme myös viikonloppuisin).

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa!

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 7.11.2021 mennessä tästä linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään uuden aavalaisen löytyessä.

Mikäli haluat kuulla tiimistä tai tehtävästä lisää, soittele tulevalle esihenkilöllesi  Minna Moilaselle arkisin puh. 0504738440. Hän kertoo sinulle mielellään lisää.