Lähihoitaja tai sairaanhoitaja, Aava Tuusula

Aava Tuusula etsii tiiminsä vahvistukseksi

LÄHIHOITAJAA TAI SAIRAANHOITAJAA

 

Työtehtävät muokkautuvat osaamisesi mukaan, mutta niihin kuuluu muun muassa lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä sekä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu esimerkiksi kassapalveluiden ja muiden vastaanoton tehtävien merkeissä. Mikäli sinulla on sairaanhoitajan pätevyys, hoidat lisäksi sairaanhoitajan vastaanottoa ja rokotuksia. Tehtävät ovat monipuolisia ja tarvittaessa pystyt työskentelemään myös muissa yksiköissämme.

Työ on kaksivuorotyötä ja määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus, jonka arvioitu kesto on noin 31.8.2022 asti.

Me olemme kivoja, joustavia ja meille erinomainen asiakaspalvelu on sydämen asia – Onhan sinullekin? Hyvä organisointikyky, reipas työote ja kyky työskennellä niin yksin kuin tiimissäkin auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Välillä on kiirettä ja painetta, mutta kyky säilyttää ammattimainen työskentelytyyli myös silloin on tärkeää.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla tehtävän edellyttämä pätevyys työskennellä lähihoitajana tai sairaanhoitajana sekä olla voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset.

Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Saila Kautonen, puh. 050 527 4357​, saila.kautonen@aava.fi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.7.2021 mennessä tästä linkistä

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!

 

Millainen työpaikka Aava on?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.