Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja, Aava Luotsi

Tule hoitajaksi Aava Luotsiin!

Oletko uudesta innostuva, itsenäinen ja kokenut hoitotyön ammattilainen?

Aava Luotsi on Lääkärikeskus Aavan etähoidon palvelukonsepti. Luotsissa potilaille tehdään hoidon tarpeen arviointia, hoidon ennakkosuunnittelua ja etähoitoa. Hoitoa toteutetaan proaktiivisella otteella. Tarjoamme palvelua nopeasti, laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Luotsin toimintatapa muuttaa opittuja terveydenhuollon käytäntöjä ja mahdollistaa ylivertaisen asiakaskokemuksen.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät kotimaisessa perheyrityksessä, jossa pääset osaksi iloista ja ammattitaitoista tiimiä, sekä erinomaisen sijainnin metron varrella aivan Kampin kauppakeskuksen kyljessä. Tiimissämme työt sujuvat yhtä hyvin myös etänä, joten olemmekin varsin joustavia myös osittaisen etätyöskentelyn suhteen. Työsuhteen mukana tulee myös muita hyödyllisiä ja kivoja etuja, kuten edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa.

Kiinnostaako Luotsin toiminta? Haemme aikaansaavan ja mukavan tiimimme jäseniksi sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia, joilla on myös vankkaa hoitotyön ja hoidonarvioinnin kokemusta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja opit helposti käyttämään uusia digitaalisia palveluita. Hyvä Microsoft Office – työkalujen osaaminen ja hyvät englannin ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös avarakatseista pioneeriasennetta, itsenäistä työotetta ja halua kehittää innovatiivisia tapoja hoitaa potilaita. Teemme töitä arkisin aamu- ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Tehtävät ovat määräaikaisia perhevapaan sijaisuuksia, joiden arvioitu kesto on 31.12.2022 asti.

Toivoisimme sinua mukaan tiimiimme mahdollisimman nopeasti. Laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian tai viimeistään 30.11.2021 mennessä tästä linkistä. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin jäi mietityttämään, soittele Tiimipäällikkö Mari Häkkiselle p.050 452 1474 perjantaina 19.11. klo 10-12 tai perjantaina 26.11. klo 10-12 välillä.

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa!

Odotamme innolla kuulevamme sinusta.

Terveisin,

Mari Häkkinen ja Luotsi-tiimi