Riksomfattande företagshälsovård med Aava

Har ditt företag verksamhet på flera orter? Vill du erbjuda alla dina anställda en högklassig företagshälsovård, oberoende av var de arbetar? Väljer du helst en företagshälsovårdspartner vars rötter och hjärta ligger i Finland?

Om du svarade ja på frågorna ovan, då är Aava det bästa valet för din företagshälsovård. Vi tar hand om din personals hälsa på ett vänligt och sakkunnigt sätt. Vår verksamhet är öppen och snabb. Vi är en flexibel partner som är lyhörd inför kundföretagens önskemål.

Det kan vi fixa! Vi ordnar företagshälsovård från Helsingfors till Ivalo

Aavas egna verksamhetsställen betjänar i Helsingfors, Esbo, Vanda, Tusby, Hyvinge, Kervo, Träskända, Uleåborg och Tammerfors. Om ditt företag har arbetstagare utanför dessa orter är det inget problem. Tack vare vårt samarbetsnätverk kan vi erbjuda företagshälsovård i hela landet.

Om hälften av de anställda vid ditt företag verkar inom området för Aavas egna verksamhetsställen så kan vi erbjuda företagshälsovård åt ditt företag. Vi bygger upp ett nätverk med Aavas egna läkarcentraler och våra samarbetspartners verksamhetsställen som betjänar ditt företag och dess anställda i alla lägen.

Precis som att besöka Aava – en gemensam verksamhetsplan garanterar vårdens kvalitet

För oss är det viktigt att de läkarcentraler som vi ingår samarbete med delar värderingar med oss. I vårt nätverk föredrar vi privatägda läkarcentraler som är i finskt ägo – precis som Aava. Inom de områden var Aava inte har egen verksamhet tar vi också alltid i beaktande våra kundföretags önskemål då vi väljer våra samarbetspartner.

Det företagshälsovårdsteam som vi hänvisar ditt företag till säkrar att företagshälsovården verkställs lika högklassigt överallt i Finland. Företagshälsovårdaren och företagsläkaren håller i trådarna och stöder välmående för dina anställda i alla lägen.

Alla tjänster på en plats sparar tid och pengar

Företagshälsovårdskontraktet är ett stort beslut för ett företag. Vid Aava vill vi göra det lätt för dig. Om ditt företag köper företagshälsovården av Aava, sparar du tid och pengar. Du slipper fundera på att sätta ihop alla delar för vi skapar ett fungerande nätverk, samlar in räkningarna från alla läkarcentraler och övervakar att tjänsterna förverkligas lika bra i varje hörn av landet.

Fördelarna med Aavas riksomfattande företagshälsovårdstjänster är

  • ett avtal
  • en faktura
  • en verksamhetsplan
  • en rapportering
  • en FPA-ansökan

Blev du intresserad?

Vid Aava företagshälsovård känner vi våra kunder och betjänar dem individuellt. Vill du också lära känna oss? Tag kontakt via e-post myynti@aava.fi eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.